Zboží již podruhé reklamuji, firma Marimex není spolehlivá, s reklamací se člověk desetkrát musí dožadovat, aby dosáhl reklamace. Nemají žádný servis. Vůbec tuto firmu nedoporučuji!

-výborná věc na zahradu, příjemný relax
-má docela slušný výkon ,i pouze přes vzduchové bulbinky,navodí relax,masáž zad,beder.
-ohřátí vody za jednu hodinu o 1- až 2 stupně
- super aplikace v telefonu-z práce si můžu zapnout vířivku,abych ji měla vyhřátou na požadovanou teplotu
-v aplikace super nastavení programu-kdy se samo zapne čistění,solinátor...veliká výhoda
musím vyzdvihnout reklamaci na 1 s hvězdičkou- přišla nám píchlá, může se stát,je to spotřební materiál, Marimex do týdne zaslat novou,bez jakéholiv problému-doprava zajištěná od Marimex-u reklamace jsme postupovali dle návodu-foto,video na určený email, komunikace fungovala. Nová vířivka jede už 3 měsíce bez problémů k veliké spokojenosti všech doma
-při chladnějších nocí-rychle klesá teplota o 2 stupně klidně po 20 minutách ...ale s tím počítat-máme ji venku na terase ..vyhříváme na 39st. ..vydržíte pak večer ve vířivce i na 37st.sedět.
- je jasné ,že když hodně topíte, hodně využíváte zvedne se spotřeba elektriky...ale jste doma,v čistém,klidném prostředí a víte,že před vámi nebylo 30 různých lidí ....takže za mě radši investuji do elektriky doma,než někde v bazénech ...
počítala jsem, že průměrně každý den jede vířivka cca 7 - 8 hodin.(ohřev,solinátor,filtrace ..jedna KWh je něco kolem 6 Kč teď....
super věc,neměnila bych
Po napouštění vodou teče za noc 5 cm. Teče někde že švů na dně. Vráceno do prodejny..Čekal jsem na vrácení peněz 20 dní !!
celkem v pohodě
zatím ne
funguje jak má
kvalitní zpracování
trošku problém s konfigurací wifi
častá výměna filtrů
Vyrivka se opakovaně sama vyfoukne.
Žádné klady
Jednání s firmou je katastrofa
Rychlý ohřev vody.
Prostor.
Zatím, po 2 spuštěních, žádné.
zatím bez problémů
Jiné značení na zásilce a jiné uvnitř. Trochu matoucí
Poměr cena výkon
Zatím bezproblémový provoz
Český překlad je tak miniaturní, že jej musím číst s lupou.
Uvidíme za pár let...
Aplikace casto nefunguje. Neukazuje zbyvajici cas do konce nastaveneho filtrovani, neukazuje aktualni teplotu vody