Dětská houpačka Recenze Marimex 11 Dětská houpačka limetková

Recenze Marimex 11 Dětská houpačka limetková

Dětská houpačka Marimex 11 se skládá z kovové konstrukce se dvěma plastovými sedátky, je vhodná pro děti od 3 do 12 let. Bytelné komponenty zaručují výbornou stabilitu, odolnost proti opotřebení a dlouhou životnost. Houpačka je vhodná do každé zahrady. Montáž je velmi snadná.

Eva13. července 2025

Je bezpečná, ale přidělali jsme ji do země.

Registrovaný uživatel12. září 2023

Spokojenost, pěkná houpačka za rozumnou cenu

Registrovaný uživatel31. července 2022

lehká konstrukce špatně ukotvena

Registrovaný uživatel14. července 2022

Houpačky jsou hodně blízko vedle sebe, hrozí úraz při houpání dvou dětí najednou. Ukotvení houpačky jsme museli udělat jiné, hrozilo překocení houpačky.

Registrovaný uživatel8. července 2022

Bezpečná nevim

Registrovaný uživatel9. května 2022

Kvalitní zpracování. Příznivá cena. Rychlé, bezproblémové dodání.

Konstrukci je nutné dobře ukotvit. My jsme volili zabetonování. Houpačky jsou zavěšené pomocí originální spony. Nelze zavěsit pro obměnu jinou houpačku, např. bezpečnostní po menší dítě.

S výrobkem jsme spokojeni. Plní svůj účel. Děti houpačky na zahradě využívají s nadšením.

Registrovaný uživatel3. května 2022

rychlá snadná montáž

Závěsný systém napevno, výměna houpaček například pro menší děti je složitější, nutno rozšroubovat

Vzhledem k povrchové úpravě by měla houpačka vydržet několik let bez nutnosti nátěru a na zahradě nepůsobí rušivým dojmem.

Registrovaný uživatel10. července 2021

Jednoduchá montaz, malemu se libi a kvalitni.

Trochu postradam nejake ukotveni, alespon neco minimalniho, nejaky zapich treba do travy. Ale co jsem koukala tak lze dokoupit.

Registrovaný uživatel11. dubna 2020

Výborně navržená a zkonstruovaná sada dvou houpaček. Místo jedné jsme dali pro menší dítě klasickou dřevěnou sedačku. Po zpevnění fošnami a jejich připevnění do země kotvící sadou funguje skvěle!! Velmi jednoduché sestavení.

Registrovaný uživatel20. června 2019

Výborný návod k montáži, dobře značené díly. Maximální spokojenost.

Mohu jen doporučit

Registrovaný uživatel14. května 2019