minerální voda doporučená lékařem

minerální voda doporučená lékařem
Tato minerálka byla součástí mé pitné kůry v rámci léčebného pobytu v Mariánkách, a velice mi pomohla při léčení.. Nyní ji piju nalačno před snídaní, a udržuji si močové cesty v dobré kondici.
Je to 100% přírodní léčivá voda, pomáhá na záněty močových cest , podporuje látkovou výměnu, díky vysokému obsahu železa působí proti anémii, vápník a hořčík pomáhá kostem a svalům
Mám osobní zkušenost, že po léčivé pitné kůře pacienta s onkologickým onemocněním ledvin, se jeho stav zlepšil
Voda je pro tělo a zdraví to nejdůležitější, její kvalita je nejdůležitějším faktorem
Není čistě reklama v TV, lidé si tak neuvědomují, že léčivá voda je jedním z nejúčinnějších prostředků jak obohatit své tělo o minerály a prospěšné látky a zároveň pomoct při léčbě některých onemocnění
Velmi dobrý produkt *****
Dobrý na funkci ledvin
Udravez
Oceňuji, že se prodává v pet lahvích i jinde, než v Mariánských Lázních, kde jsem ho pravidelně pil na doporučení lékaře a pomohl mi na chronické onemocnění močových cest. je nejen léčivý, ale i celkem chutný. Piji ho vždy čtvrt litru 20 minut před hlavním jídlem.
Snad poměrně vyšší cena. Přece jen dát skoro 30 Kč za minerálku jen proto, že zrovna nebydlíte v Mariánských Lázních, kde je zdarma, mi přijde přehnané.
Rudolfův pramen je výborný a léčivý. Jeho cena za jednu pet lahev by mohla být nižší.
Vybrala jsem si ho kvůli problémům s močový i cestami. Jak to vypiju, tak si znova zase u vás objednám.
Velice chutná minerálka.
Vynikající jako prevence pro ty, co trpí záněty močových cest. Konečně je opět v prodeji.