Voda Recenze Mariánskolázeňský Rudolfův pramen 1500 ml

Recenze Mariánskolázeňský Rudolfův pramen 1500 ml

Rudolfův pramen je základní mariánskolázeňská kyselka, silně mineralizovaná, uhličitá se zvýšeným obsahem železa a kyseliny křemičité. Obsahuje doporučené množství vápenatých, hořečnatých a hydrogenuhličitanových iontů. Vzhledem ke svému složení má ověřené účinky. Pitná kúra mariánskolázeňským Rudolfovým pramenem patří u urologických a neurologických onemocnění k tradiční lázeňské léčbě.

zdenek.mlcak8. října 2024

minerální voda doporučená lékařem

richter.pa6. února 2024

Tato minerálka byla součástí mé pitné kůry v rámci léčebného pobytu v Mariánkách, a velice mi pomohla při léčení.. Nyní ji piju nalačno před snídaní, a udržuji si močové cesty v dobré kondici.

Marcel Losos6. prosince 2022

Je to 100% přírodní léčivá voda, pomáhá na záněty močových cest , podporuje látkovou výměnu, díky vysokému obsahu železa působí proti anémii, vápník a hořčík pomáhá kostem a svalům Mám osobní zkušenost, že po léčivé pitné kůře pacienta s onkologickým onemocněním ledvin, se jeho stav zlepšil Voda je pro tělo a zdraví to nejdůležitější, její kvalita je nejdůležitějším faktorem

Není čistě reklama v TV, lidé si tak neuvědomují, že léčivá voda je jedním z nejúčinnějších prostředků jak obohatit své tělo o minerály a prospěšné látky a zároveň pomoct při léčbě některých onemocnění

Velmi dobrý produkt *****

Registrovaný uživatel28. listopadu 2022

Dobrý na funkci ledvin

Registrovaný uživatel14. srpna 2022

Udravez

Registrovaný uživatel15. září 2021

Oceňuji, že se prodává v pet lahvích i jinde, než v Mariánských Lázních, kde jsem ho pravidelně pil na doporučení lékaře a pomohl mi na chronické onemocnění močových cest. je nejen léčivý, ale i celkem chutný. Piji ho vždy čtvrt litru 20 minut před hlavním jídlem.

Snad poměrně vyšší cena. Přece jen dát skoro 30 Kč za minerálku jen proto, že zrovna nebydlíte v Mariánských Lázních, kde je zdarma, mi přijde přehnané.

Rudolfův pramen je výborný a léčivý. Jeho cena za jednu pet lahev by mohla být nižší.

Registrovaný uživatel30. července 2021

Vybrala jsem si ho kvůli problémům s močový i cestami. Jak to vypiju, tak si znova zase u vás objednám.

Registrovaný uživatel24. července 2021

Velice chutná minerálka.

Registrovaný uživatel8. února 2021

Vynikající jako prevence pro ty, co trpí záněty močových cest. Konečně je opět v prodeji.