Recenze MAR-POL M90139

Vysokotlaký čistič MAR-POL M90139 je navržen pro efektivní a pohodlné čištění různých povrchů. Díky akumulátorovému pohonu nabízí vysokou mobilitu a nezávislost na elektrické zásuvce, což umožňuje jeho použití jak v interiéru, tak v exteriéru. Tento čistič je ideální pro čištění automobilů, teras, zahradního nábytku nebo příjezdových cest. Funkce a režimy MAR-POL M90139 nabízí tři různé režimy…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 21 recenzí pomocí Seznam AI

MAR-POL M90139 je vhodný pro nenáročné použití a hobby účely, kde není potřeba vysoký tlak vody. Pro běžné mytí lehce znečištěných povrchů a oplachování funguje uspokojivě, ale pro náročnější úkony má omezený výkon. Uživatelé oceňují jeho mobilitu a cenu, ale kritizují kvalitu hadice a baterie.

• Lehký a snadno ovladatelný
  • Dobře funguje pro lehce znečištěné povrchy a oplach
  • Vhodný pro použití bez připojení na elektrickou síť
  • Lze použít jako zahradní postřikovač
  • Pro kutily a hobby použití vyhovující
  • Nízký tlak vody, neodpovídá deklarovaným parametrům
  • Měkká a neskladná hadice, často se zalomí
  • Slabá baterie s krátkou výdrží
  • Filtr nutno zatížit pro správnou funkci
  • U některých kusů poruchové trysky

mickapepan14. března 2026

spolehlivý a také cenově dostupný produkt, použitelný i pro zahradu. Jsem spokojen.

produkt svou konstrukcí vyhovuje pro hoby práci

drjarosova4. března 2026

s bílou tryskou se mi zdál slabý, červená byla účinná uzoučká a pak pořestala fungova a již i po nabití nic!!!

Gaz Byty3. března 2026

Neni na tom nic dobrého

Vyhozené peníze

Maximalne můžete umýt oči rano s takovým tlakem.

Kukxlik Vladimir1. března 2026

Dostačující výkon na mytí lehce znečištěné předměty. Perfektní na postřik stromů proti různému nežádoucímu hmyzu.

Nevím z jakého materiálu je čerpadlo. Proti korozi po použití ho raději prostříknu lehce olejem. Do sacího koše je dobré dát zátěž. Jinak se vytahuje z kyblíku ven.

valentapino14. února 2026

Funguje jak ma,vše ok

Tukan6. února 2026

Zatím to nemá chybu, pro kutily super, silný tlak

ještě jsem nezaznamenal

Na kolo auta i koloběžky na chodníky prostě všude, kde se dá splňuje vše

.tom14. prosince 2025

Pro dětičky na hraní. Při nasávání vody tlak směšný. Při napojení na vodovod je to lepší, ale za mě vyhozené peníze.

emil.volf20. listopadu 2025

Lehka

No kabl na vodu je trochu tvrdí.

Ale na zalivani zavlažování super.

vesely.mirotice14. července 2025

Překvapilo mne ze to opravdu funguje. Na umití auta pred barákem dostačující jenom bych neřekl že to má tlak 30bar ale tak 3bary, je třeba hodně napěnit počkat a kartáčem oběhnout, pak už bude stačit na opláchnutí. Baterie je na podobném mechanizmu jako makita takže je možné použití kvalitnější Baterie

Horší baterie v návodu je uvedeno 40minut provozu ale na 2ah to zvládlo sotva 20minut

Za tyhle peníze je to i tak velice dobrý kup.

lubomirzidlik28. června 2025

Nemá deklarovaný tlak, filtr nutno zatížit, měkká hadice

Za málo peněz málo muziky

jisu28. června 2025

Příhodné všude tam, kde není možno/nutno připojení na el. nebo vodovod. síť. V mnoha případech náhrada za klasickou Wapku. Zvládnou i děti.

badurajaromir15. června 2025

Těch třicet barů tama asi nebude ale je to docela dobré spokojen.

mipesa mipesa28. května 2025

Na oplach čerstvého bláta na autě či kole je dobrá, na dokonalé umytí auta určitě ne, protože tlak je slabý. Je super na pěnování před umytím auta a zatím největší plus je jako super zahradní postřikovač. Lze našroubovat PET flašku a do ní sací hadičku, to je bezva.

Nekvalitní hadice,láme se a ucpává vodu při sání do pistole, doma jsem měl něco v zásobě, takže nahrazená za kvalitní

Doma uplatnění určitě najde, myslím, že použití pro které je myčka určená se nepotkalo úplně s úspěchem, ale čecháček uplatnění určitě najde jinde. Na tlakovou vodu má pochopitelně o něco větší tlak než z PETky nebo kyblíku. Cenu neřeším, prostě jsem jí chtěl.

pavel zehnal9. dubna 2025

Osudová chyba.

Největší šunt co jsem kdy koupil.

Radím nekupovat!!!!!!!!!

ales.prochazka48. dubna 2025

Plní očekávané

Materiál hadice - neskladná

Užitečný přístroj na mytí auta

Registrovaný uživatel1. dubna 2025

nutno vyměnit přívodní hadici vody, nepoužitelná - při pohybu s tlakovou pistolý se hadice zalomí a pistole nenatáhne vodu !!!!! Se zahradní hadicí s OBI použitelná...

chadimova.jarm19. března 2025

veliká spokojenost

Dobrý pomocník

Jana15. března 2025

ještě jsem nestačila myčku použít

p.chlebis14. března 2025

Perfektně se s ním pracuje. Lehký, výkonný, používám ho i 3 krát týdně.

Stojí za to si ho koupit

mirek.zubr5. března 2025

Super strojek