Super variabilní do terénu, nezapadne, stoupavá 80%, bezdrátová, dlouhá vydrž baterie.
Doporučuji, a je skutečně lepší než Husquarna, Gardena, Segway, Bosch.

Robotická sekačka Mammotion Luba Mini 2 AWD 1000 zvládá sekání trávy v náročném terénu s dobrou průchodností a tichým chodem. Uživatelé oceňují jednoduchou instalaci a intuitivní nastavení, ale někteří zmiňují nedostatky v dosekávání okrajů a občasné chyby v navigaci. Celkově se jedná o spolehlivý produkt s dobrým poměrem výkonu a ceny.
Doporučuji, a je skutečně lepší než Husquarna, Gardena, Segway, Bosch.
Jednoduchá instalace, aplikace v češtině,
funguje podle očekávání.
žádný svah pro ní není překážkou!!!
skvělá, výborná
Aplikace v ČJ, tichý chod, hezký vzhled, když sekačka někam spadne, tak se z toho často umí nečekaně dobře dostat zpět.
Sekačka jezdí stále stejnou trasu a najednou se jeden den rozmyslí a trvale vypadává mimo trávník do záhonu.
Občas hlásí že není in-line, ale pak najednou je a WiFi i 4G mají trvale dostatek signálu.
Uvítal bych možnost, určit si směr sečení tak, aby byl pro každou sekanou zónu jiný. Mohu si určit, kterým směrem půjdou pruhy, ale je to pro všechny travní plochy stejné a tak některé plochy které jsou dlouhé seče napříč, musí se neustále otáčet a trvá jí to tak strašně dlouho.
Přivítal bych delší výdrž baterie.
Ze sekačky mám rozporuplné dojmy. Něco je fajn, ale něco funguje velmi zvláště. Zejména navádění má divné mouchy. Asi jsem si měl raději koupit dražší verzi s Lidarem. Možná by fungovala lépe.
jednoduchá na instalaci, seká dle předpokladu
výborná sekačka
Skvělá robotická sekačka a strašně ochotný i vstřícný personál obchodu. Vřele doporučuji
několik zón, dobré překonávání převýšení při přechodu do jiných zón.
Že seká za vás je největší klad. Je velmi tichá, zdolá i opravdu příkrý svah i velmi nerovný terén. Nastavitelná výška sekání, plánování sekání, v případě, že ji slábne baterka zajede se dobít, pak dokončí.
Manuální nastavení mapy sekání v aplikaci je tak mrňavé, že možná dětským prstíkem by se to povedlo.
Se sekačkou jsem velmi spokojena.
SUPER stroj.
Děla co má.
Instalace jednoduchá, načtení oblasti Manuálně, vše snadné jednoduché. Jede tak jak má, seká krásně, naprostá spokojenost.
Musim se přiznat ze jsem necekal tak jednoduchou instalaci cekla jsem problemy ale žádné nebyly objel jsem okraje a od te doby pracuje ..jsem nadmíru spokojeny
Koupil jsem ji pro rodiče kteří už nemají síly na startování sekaček a běhat vyhazovat trávu a musím říct že ted ji mají jako dalšího člena rodiny …neocenitelný pomocnik
velikost, pohon všech kol,bez vodicích drátů
seče opravdu kvalitně
od jednoduchého nastavení až po detailní
opravdu nikde neuvízne 4x4 (až překvapení co všechno zvládne)
zabudované rtk je opravdu přesné
čekal jsem že trošinku více bude dosekávat do krajů a já nebudu muset obsekávat vůbec ale toto se mi nedaří nastavit a nechává mi cca 2 - 5 cm ale je to možná mým špatným nastavením
mám cca 1100 m2 na zahradě cca 700m2 (tuto plochu seču ob den vždy jednu půlku jeden den a druhou druhý den a má za cca 2 - 3hodiny posekáno) a jednou týdně jí pošlu do vyšší trávy před dům a i tam to krásně zvládá... už jen vymyslet jak jí otevírat vrátka automaticky aby mohla i před dům... za mě skvělá koupě, a jak nikdy recenze nepíšu tak tady jsem se musel vyjádřit
P.S jarábak to dodal velice rychle ještě s dárkem 24ks nožů a metr takže veliká spokojenost :)
Seče perfektně
Slabý signál pŕi přejíždění jednotlivých ploch
Jednoduché a intuitivní mapování.
Tichý chod a možnost sledování v přímém přenosu. Náhon 4x4.
Když mapujete ručně, tak je poměrně přesná. Automatické mapování jsem ještě nezkoušel.
Zahrada je stále upravená.
Avizováných 2,5 cm od obrubníku je spíš marketingový údaj. Ve skutečnosti to je asi 5 cm. Láká mě odšroubovat spodní kryt na dožínacím kotouči (3 šroubky). Pak by těch 2,5 cm dala v pohodě.
Trochu mi vadí opakované otáčení se před základnou, kde se snaží rozorat trávník, ale pak už maká. Jinak tato sekačka žádné zápory asi nemá.
Dražší sekačka, která nezklame.
Seká jak má, vše potřebné k sestavení v balení. Jednoduchá instalace a zprovoznění v aplikaci včetně aktualizace SW.
Zatím žádné, teprve 1.sekání.
Sekačku jsem zatím stihl vybalit a pouze přihlásit do aplikace jelikož jsem mezitím dělal zapiskovani a presev. Už se těším až budu instalovat ven a prověřím nového pomocníka. Snad splní očekávání...