ostatní stavebnice Recenze Malý stavitel Hravé cihličky 25 ks

Recenze Malý stavitel Hravé cihličky 25 ks

Ohromná stavebnice pro aktivní děti od mrňat až po školáky. Hravé cihličky jsou hračka, která rozvíjí dětskou kreativitu, zručnost, představivost a také schopnost vnímat prostor kolem sebe. Z hravých cihliček si vaše dítě může postavit svůj domeček, bunkr, hrad či komín. Fantazii se přece meze nekladou.

alenakos9. prosince 2025

Rychlé doručení. Skládání neproběhlo , bude ježíšek .

alcaprikrylova27. listopadu 2024

Kvalitní, Kehka manipulace.

Doporučuji. Velká zábava.

dolany.skola27. listopadu 2024

Žáci si ve družině používají cihličky na stavění bunkru, obchodu, divadelního jeviště, ale také jako podsedáky......

Jammir27. listopadu 2023

Neteř je dostala k narozeninám, stavebnice je z opravdu pevného kartonu, nejvíc se nám líbí dvojí vzhled dřevo a cihla. Stavebnice dorazila rozložená, tak jsme se hned na oslavě pustili do skládání a za par minut bylo hotovo. Od té doby je to její nejoblíbenější hračka a staví a staví.

velký dárek krásný vzhled ihned velká oblíbenost

Registrovaný uživatel17. prosince 2022

Okopírovaná stavebnice - ani název ani nápad není originál. Levný papír prodávaný draze. Máme doma originální cihličky a ty se s touhle drahou kopií nemůžou vůbec srovnávat. Doporučuju hledat recenze, ale ne ty, které si píší majitelé sami.

Vyhozené peníze, vráceno.