Sluchátka Recenze Malatec 16868 Cat s tlapkou černá

Recenze Malatec 16868 Cat s tlapkou černá

Bezdrátová bluetooth sluchátka Cat s tlapkou jsou velká extravagantní sluchátka pro připojení k přehrávači pomocí bluetooth. Disponují několika možnostmi přehrávání, nízkou hmotností a výstředním designem s barevnýma ušima a svítícíma tlapkama. Cat bezdrátová bluetooth sluchátka mají pohodlnou konstrukci a příjemnou velikost. Náušníky jsou měkké a dobře přilehnou k uchu.

Registrovaný uživatel7. května 2023

fungují dobře

Registrovaný uživatel4. května 2023

Holka je nadšená se sluchatek

Registrovaný uživatel13. dubna 2023

Perfektní, funguji jak maji, dcera nadšená

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Velmi dobrý zvuk, zatím vše funguje. Dodání také v pořádku.

Registrovaný uživatel31. prosince 2022

Jako bílá super

Registrovaný uživatel16. prosince 2022

jako u růžové, velmi pěkné.

Registrovaný uživatel16. prosince 2022

Krásné provedení Pěkně bliká,což se líbí hlavně dětem Nevím jak dlouho vydrží nabitá skrz blikání, to ještě nemáme odzkoušeno

Registrovaný uživatel14. listopadu 2022

Ve tmě dobře viditelné.

Blikání nejde nijak nastavit, nelze ani vypnout ani svítit trvale. Prostě to jen bliká. Na ulici ve tmě dobré, jinde by se okolí asi zbláznilo. Při sundávání na přechodu se zlomily, aniž by bylo použito nějaké násilí.

Podruhé bychom nekoupily ani já ani dcera (byly pro ni). Zejména proto, že nejde blikání nastavit/zastavit/přepnout na svícení, předpokládály jsme, že to půjde. Nekvalitní plast, zlomeno po týdnu používání jen sundáním z uší. Nedoporučuji, vyhozené peníze.

Registrovaný uživatel9. září 2022

Roztomilé

Spokojeni

Registrovaný uživatel15. srpna 2022

Blikání nelze vypnout. Jestli nechcete aby v noci svítily na celý pokoj tak musíte použít kabel.

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

Hrají dobře. Za ty peníze dobrý výrobek. Trochu problém se spárováním ale nakonec se zadařilo. Uvidíme jak dlouho vydrží

V balení chyběl kabel s 3,5 mm konektorem na přímé propojení. Ale neřešil jsem. Měl jsem vlastní.

Celkově jsem spokojený. Respektivě vnučka, pro kterou byly určeny.

Registrovaný uživatel31. července 2022

hezký design

chybí 3,5 mm kabel. nepodařilo se přes bluetooth připojit k jedinému ze tří zkoušených zařízení. nepohodlné na uších. zlomily se po pár hodinách používání.