Recenze Makita VC4210MX

Průmyslový vysavač Makita VC4210MX je profesionální nástroj určený pro mokré i suché vysávání. Tento vysavač je vybaven automatickým čištěním filtru, které probíhá každých 15 vteřin. Díky tomu je jeho údržba jednoduchá a efektivní. Vysavač Makita VC4210MX disponuje novým systémem filtrace "Infini", který zajišťuje vysokou účinnost a dlouhou životnost filtru.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 21 recenzí pomocí Seznam AI

Makita VC4210MX je podle recenzí výkonný a kvalitně zpracovaný vysavač s dobrým poměrem cena/výkon. Vyniká automatickým oklepem filtru, tichým chodem a dlouhou hadicí. Nevýhodou je vyšší hmotnost a omezená mobilita kvůli přepravě příslušenství. Pro profesionální i domácí použití je vhodný, ale vyžaduje pozornost při signalizaci a manipulaci.

• Vysoký sací výkon
  • Kvalitní zpracování a odolnost
  • Automatický oklep filtru zabraňuje ztrátě výkonu
  • Dlouhá hadice a kabel pro pohodlné použití
  • Dobrý poměr cena/výkon
  • Tichý chod při provozu
  • Vyšší hmotnost ztěžuje manipulaci
  • Nedostatečné řešení přepravy příslušenství
  • Otravné pípání kontrolky při velkém podtlaku
  • Lehká vůle mezi hadicí a koncovkou snižuje sací výkon
  • U některých kusů nejasný popis funkcí a signalizace

michalzkadane20. července 2026

Funguje nad očekávání dobře.

Člověk nesmí zapomínat, že když už má vysavač plný sáček, tak nesmí tahat za hadici. Zůstane vám pak v ruce :-D

Nejlepší věc zakoupená na rekonstrukci domu. Zvažoval jsem, zda-li si vysavač průběžně půjčovat z půjčovny. Když to vezmu kolem, tak mám ho doma za slušnou cenu. Vysávám kdy potřebuji bez toho, aniž bych ráno musel čekat v půjčovně a odpoledně pracně vracet. Ušetřil jsem neskutečného času převážením, čištěním... nehledě na to, že u nás v půjčovně je to minimálně 500,- / den. Řekl bych že už se mi zaplatil a zůstane mi doma. Mám k němu i brusku na broušení betonu a kombinace na automatiku funguje skvěle. Občas má problém když člověk vysává větší kousky betonu. Vysavač začne blikat červeně a máte po vysávání. Stačí vyklepat hadici a jede se na novo :-)

jira.tzb17. března 2026

Na úchyty na vysavači lze přidělat i L-boxx od bosche

otravné pípání kontrolky při velkém podtlaku, takže člověk musí zvednout hlavici od podlahy aby se vysavač "nadechl" a aby kontrolka přestala pípat. Děje se mi to pouze u plošného vysávání podlah

chrastekjaro18. února 2026

Kvalitní a bezvadně funkční výrobek.

rhprozem15. prosince 2025

prozatím vyzkoušeno pouze 2x výkon dobrý

rlisa30. prosince 2023

Dostačující výkon, neucpává se,

Registrovaný uživatel20. července 2023

funkční, akceptovatelný výkon i když na vysávání suti to moc není ( EU a nesmyslné snižování výkonu tam, kde to nemá smysl (vysavače, sekačky)) zatím bez problémů

některé šrouby byly použité.... vrácený kus z reklamace?

spokojen a stroj plní účel pro který byl zakoupen

Registrovaný uživatel5. června 2023

Pozdní dodání

Registrovaný uživatel10. května 2023

Přístroj je perfektní, tichý provoz.

Lehká vůle mezi hadici a zahnutou koncovkou na držení tím ztrácí malinko saciho výkonu

Asi ještě zakoupí jeden abych nemusel přenášet

Registrovaný uživatel3. ledna 2023

Dobrá značka, rychle jednaní.

Registrovaný uživatel12. prosince 2022

Dobrá cena versus výkon

nedostatečný popis při oživení a nedostatečný popis funkce, pořád mi bliká červená kontrolka a píská, nikde se nedočtu proč tomu tak je. Obsah sáčku je téměř prázdný, filtr je naprosto čistý, oklep funguje. Přesto se rozbliká a rozpíská během krátké doby zapnutí na odsávání prachu při řezání omítky

Lukáš Slabý1. listopadu 2022

Dobrý výkon,relativně tichý chod a dobrá manipulovatelnost.

Naprosto tragické řešení přepravy základního příslušenství.Konkutent od Bosch má o třídu lepe.

Dobrý vysavač s podprůměrnou podporou mobility.Pokud je potřeba často převážet je lepší Gas 35 od Bosch.

Petr P23. srpna 2022

Za tyto peníze super pomocník. Neměnil bych. Měl jsem si ho pořídit již dříve. Kvalitní a povedená mašina.

Váha vysavače. Ale vzhledem ke kvalitě zpracování jde o zanedbatelnou věc.

Registrovaný uživatel1. srpna 2022

Vysaje vše, již máme i u HZS a perfektně se s ním pracuje.

Registrovaný uživatel20. května 2022

Jede jak mašiny za 22000...

Fakt doporučuji.... Kurevsky dobré a za dobré peníze.

Registrovaný uživatel14. února 2022

Hmotnost

Registrovaný uživatel7. prosince 2021

dobry vykon ,prislusenstvi dostatek,myslim slusny pomer cena vykon.funguje fajn s ponornou pilou ,pri rezani v interieru minimalni /zadna prasnost .dobry pomocnik pri udrzovani cistoty a prasnosti pri beznych remeslnych pracich

pouze vetsi objem, ale to je dane volbou vyrobku, maly vysavac pro me zkratka neni ,provadim vice druhu praci,ne pouze stolarinu a piliny,potrebuji i vysat stavebni prach

myslim, ze opet slusny pomer cena/vykon.Myslim ,ze vyrobku je spoustu, je z ceho vybirat ,ale makita me zatim nejak nezklamala

Registrovaný uživatel10. září 2021

Nejlepší co jsem kdy měl a za ty peníze no paráda to umí jen Makita

Registrovaný uživatel8. září 2021

Kvalitní výrobek kupujeme opakovaně nikdy nebyly reklamace vhodné pro i pro profesionála - stavebníka doporučuji dodavatele Jadal

Registrovaný uživatel27. června 2021

Výkonný a tichý vysavač. Oproti předchozímu modelu lépe vyřešený fitr.

Registrovaný uživatel5. června 2021

skvělý výkon