vynikající poměr cena / výkon
používám už i jiné delší dobu

Makita Systainer Makpac typ 3 je praktický a stohovatelný box pro organizaci nářadí, který ocení uživatelé pro jeho objem a kompatibilitu. Kvalita zpracování je většinou chválena, ale někteří zmiňují křehký plast a obtížné otevírání. Pro běžné použití vyhovuje, ale pro profesionální nároky s častým přenášením je třeba zvážit odolnost materiálu.
vynikající poměr cena / výkon
používám už i jiné delší dobu
standartní kufr makita
Prostě Makita
Kvalitní box.
velikost
zámky
velký objem systaineru, vešel se mi do něj celý 10cm hoblík i s drobným nářadím, praktická miska v horním víku pro uložení akubaterie
dle očekávání
kvalitní zpracování
barva, ocenil bych výběr z více barevných variant (alespoň černá a bílá)
jsem spokojen, vyhovuje mi
Skladný, pevný.
Zpracování a cena.
Nepraktické uzavírání.
Po třech týdnech vztekání jsem prodal.
Makita
Byla potřeba.
Až na to zavírání dobrý jde to dost špatně otevírat a ještě hůř zavírat.
Stohovatelný a lehký kufr. Na AKU nářadí super
Tak jako vždy, společně s vložkou je dělaný na nářadí s nabíječkou a baterie. Ale už ne na ostatní příslušenství. To je třeba vyřešit jinak. Například P- 84311 a podobně.
Dokonalý systém
Velký prostor
Skvělý s strainer pro přepravu nářadí za příznivou cenu.
Celkem pevný plast. Výhoda stohovatelnosti.
Horší manipulace se samotnými uzavíracími klipy.
praktické a rád to používám, dobře drží i když to na sebe jenom postavím, nářadí mám roztříděné v několika systainerech
přezka se těžkou zapíná, musím ta čas od času namazat a taky dost praskají, takže si sem tam dokupuji náhradní.
dobrý box, ale ještě je co zlepšovat