Recenze Makita DUC254Z bez aku

Bateriová řetězová pila DUC254 18V je ideální pro krajinářství, arboristy, táborníky a domácí uživatele. Je vybavena motorem bez uhlíků, horolezeckým kroužkem, režimem Boost Torque a kovovou opěrkou. Výkonný bezkartáčový motor přináší větší výkon a delší dobu provozu než motory s kartáčkem. XPT technologie pro použití ve venkovních aplikacích, ochrana proti prachu a kapající vodě je posílena…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 25 recenzí pomocí Seznam AI

Makita DUC254Z je lehká a výkonná motorová pila vhodná pro menší a střední práce, která vyniká kvalitou zpracování a spolehlivostí. Její ergonomie a vyvážení zajišťují pohodlnou práci i pro slabší osoby. Přestože má některé drobné nedostatky, jako chybějící zubovou opěrku nebo vyšší spotřebu oleje, její vlastnosti a výkon ji činí dobrou volbou pro běžné uživatele.

• Lehká konstrukce a snadná manipulace
  • Dobrý výkon pro menší a střední práce
  • Kvalitní zpracování a spolehlivost
  • Vhodná pro slabší osoby a ženy
  • Dobře vyvážená pro práci ve výškách
  • Chybí zubová opěrka v balení (dostupná jen v USA)
  • Spotřeba oleje je vyšší
  • Nutnost znovu zapínat po uvolnění vrchní spouště
  • Tlačítko zapnutí není ergonomicky umístěné
  • U některých kusů chybí originální řetěz

paterus19. září 2025

Opět, velmi krátká doba praxe, ale mohu říci. Pila má dobře napsaný a srozumitelný návod k použití. Dobře se ovládá, i jednou rukou (i když do návod nedoporučuje). Bezpečnostní prvky jsou až předimenzované, ale budiž, opatrnosti při práci s řetězovou pilou není nikdy dost.

Součástí dodávky není zubová opěrka (součástka za pakatel). Patří mezi volitelné příslušenství. Možná, že někde v nabídce byla a já jí nevěnoval pozornost. Netušil jsem, že u tak kvalitní pily nebude taková drobnost její automatickou součástí. Upřímně řečeno, myslím, že se bez zubové opěrky obejdu.

pepe2614. srpna 2025

Šikovná do ruky, snad dlouho vydrží

Snad cena, ale je to Makita

Registrovaný uživatel3. června 2025

Dobra pila

romanhluba31. března 2025

lahka rychla i přesna

rychle a dobre řeže i přesne

10. února 2025

Úžasná pila ! Velmi doporučuji pro ženy. Pila je lehká, obratná, tichá a bezpečná. Dokoupila jsem i nabíječku a dva akumulátory. Vydrží v pohodě 4 plná kolečka, víc jsem zatím nepotřebovala. Do průměru kmene 20 cm řeže bez problémů.

novakrost1. ledna 2025

Lehká pilka na prořez stromů. Na jednu baterii výdrži přiměřenou dobu asi 1h práce. Dobre provedení očko na pověšení.

101havlova16. listopadu 2024

Zboží jsem ještě nepoužil

vasil357. července 2024

Makitu používám dlouho jako svou oblíbenou značku a dál rozšiřuji své vybavení, prostě značka kvality. Pilu jsem už dlouho chtěl a vyplatilo se. Lehká a šikovná přitom s dostatečným výkonem. Používal jsem ted 2 dny v kuse a doopravdy je to dobrý pomocník.

laider10. prosince 2023

Krájí slušně,pěkne zpracovaná, na zahradu sem tam něco pořezat je idealni,ale dvě baterie 5 Amh je základ+ rychlonabíječka.

Spotřeba oleje je velká i na minimum.

Registrovaný uživatel25. listopadu 2023

Dobře řeže

Nepřišla mi s originálním řetězem,ale s řetězem oregon.

Jinak ok.

Registrovaný uživatel20. listopadu 2023

Lehký a obratný pomocník pro ořez větví nebo rychlé krácení fošen a hranolů. Koupi jsem pro menši práce se dřevem, kdy nechci často startovat a vypínat motorovou pilu.

Dobrý a kvalitní pomocník.

Registrovaný uživatel13. listopadu 2023

Měl jsem půjčenou pilu od zetě, pila je tak dobrá, že jsem si ji hned koupil.

Registrovaný uživatel19. srpna 2023

perfektní,malá, manipulace na jedničku,jsem maximálnš spokojený...kromě...

proč k tomu proboha není ozubec na přidržování!

ale, Super

Registrovaný uživatel14. května 2023

Lehká, dobře se. s ní pracuje.

Registrovaný uživatel15. ledna 2023

Lehká,ovladatelná,pracuje s ní manželka a v pohodě.

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

Jednoduchost ovládání,spolehlivost,výkon,cena

Vynikající pila pro užití kolem domu,ale i náročnější užití v lese.S dalšími bateriemi pro výměnu lze s pilou udělat i dost práce.

Registrovaný uživatel6. ledna 2023

Je to malé,nezabere to moc místa, není to těžké, perfektní věc na kempování, proto jsme si to pořídili.

Registrovaný uživatel11. prosince 2022

pila je malá a super na zhradu se bude hodit.

Registrovaný uživatel22. října 2022

Vynikající lehká řetězová pila na vyvětvování.Zvládá i větší průměry.Dobrá kvalita za dobrou cenu.

Registrovaný uživatel23. května 2022

Stále čekám na řetěz k pile. Nebo to mám ztornovat? Děkuji za odpověď Matoušek