Recenze Majlo Premium

Majlo Premium je unikátní GPS lokátor české výroby s neomezenou licencí (žádné měsíční poplatky a nemusíte kupovat sim kartu) pro všechny mazlíčky i hospodářská zvířata od 4 kg. Lokátor funguje bez poplatku po celé Evropě, je možné ho upevnit na jakýkoliv typ obojku a funguje na principu technologií GPS, GSM a Glonass. Majlo GPS je dobíjecí a na jedno nabití vydrží v provozu až 30 dní, je plně…

Jan Rožec5. srpna 2024

Super dokud fungoval

Nekupujte ho vůbec, výrobce je v insolvenci. Stávající obojky z ničeho nic bez varování přestali fungovat, odhlásili nás z aplikace a již se nelze do aplikace přihlásit.

Podvod... minimálně obojky prodané za poslední rok. Protože obojky prodávali dál i když věděli že to dluží kam se podívají a to i správci aplikace.

Anna Kučerová19. července 2023

Žádné další poplatky Český výrobek Několik režimu pro nejlepší potřeby majitele Zařízení může používat i sledovat několik uživatelu

Jste otrokem tohoto zařízení. Nejefektivnější režim je Přítomnost v zóně, ale než zařízení pozná, že neni pes v zóně může trvat hodinu, takže ho musíte pokaždé, když jdete na procházku, podržet, aby se refresnul a čekat. Režim Fitness měl být nejlepší volbou, ale opět trvá hodinu, než zařízení pozná, že pes se začal pohybovat. Funkce Pes se ztratil opět musíte počkat na režim, který je nastaveny, takže žádný za 20 vteřin dostanete informace, kde máte psa. Stalo se mi několikrát, že se pes dostal na místo, kde není signál. Souboj režimů kvůli tomu, aby vydržel co nejdele nabitý, není to kreativita vývojářů. Pokud s ním skutečně pracujete, výdrž max 5dnu. Nabijeni je nepraktické, musíte vytahnout zaslepku a ta se za pár dnů odtrhne, což nevadí, ale do půl roku je tak opotrebovana, že ztratí vodotesnost a zařízení můžete vyhodit, pokud se do něj dostane voda. První zařízení po 5mesicich reklamovano a druhé nové po roce vyhazuji, docela drahá hračka. Pokud by bylo nabíjení bezdrátové, určitě se prodlouží jeho životnost

Když takové zařízení potřebujete, pak vám nevadí, že si stále hrajete s telefonem a zařízenim, protože uděláte vše, abyste věděl, kde máte psa. Mám lovce, takže jsem byla aktivní uživatel. Bohužel pokud se do něj dostane voda, pak konec. Btw mám neplavce, takže stačí déšť nebo kaluž a je po něm.

Registrovaný uživatel6. února 2023

No, zatím jsem neměl důvod a možnost vyzkoušet tu nejpodstatnější funkci zařízení, tedy najít pohřešované zvíře. A věřím, že bude fungovat, ale ... viz zápory.

Nechci shazovat konstruktéry výrobku a aplikace a věřím, že to mysleli dobře, avšak chovatele, podle mého názoru zajímá jediná věc, a to nalézt zaběhnuté zvíře. Toto zařízení má plno jiných a myslím, že i zbytečných funkcí, přičemž plánování pohybu zvířete mi připadá opravdu nesmyslné. Stejně jako je zaznamenávat do mapy, kudy jsme šli na procházce, zvláště pak, když je tento záznam zcela neodpovídající realitě, a to ani při funkci fitness. Úplně zbytečné a zavádějící jsou spojnice mezi jednotlivými body, na nichž signál zaznamenal místo, kde se zvíře nacházelo. Jsem přesvědčen, že chovatelům by postačovala jediná funkce, a to kde se zvíře nachází v daném okamžiku s nějakou slušnou přesností (asi tak do 50 až 100 m). Ostatní je v podstatě jen hračka bez využití. Ani baterie nevydrží inzerovaných "až 30 dní/, snad tedy v režimu spánek nebo při vypnutém zařízení.

Jak jsem uvedl výše, neměl jsem možnost vyzkoušet režim "pes se ztratil" a doufám, že jej moc potřebovat nebudu. Nicméně bych dodal, že pes není hlupák a cestu domů vždy najde, jde jen o to, za jak dlouho a co mezi tím vyvede nebo zda se mu něco nestane. Takže, pokud Majlo dokáže zvíře najít (odhalit jeho pozici), tak za ty peníze ušetřené nervy jistě stojí. Ostatní funkce bych zcela vynechal. Jsou podle mého názoru k ničemu.

Registrovaný uživatel31. srpna 2022

Celkom ok.

Pri zmene telefónu som mal celkom problémy to nainštalovať

Registrovaný uživatel1. listopadu 2021

Tento produkt mi nebyl doručen