Žádné další poplatky
Český výrobek
Několik režimu pro nejlepší potřeby majitele
Zařízení může používat i sledovat několik uživatelu
Jste otrokem tohoto zařízení.
Nejefektivnější režim je Přítomnost v zóně, ale než zařízení pozná, že neni pes v zóně může trvat hodinu, takže ho musíte pokaždé, když jdete na procházku, podržet, aby se refresnul a čekat.
Režim Fitness měl být nejlepší volbou, ale opět trvá hodinu, než zařízení pozná, že pes se začal pohybovat.
Funkce Pes se ztratil opět musíte počkat na režim, který je nastaveny, takže žádný za 20 vteřin dostanete informace, kde máte psa.
Stalo se mi několikrát, že se pes dostal na místo, kde není signál.
Souboj režimů kvůli tomu, aby vydržel co nejdele nabitý, není to kreativita vývojářů.
Pokud s ním skutečně pracujete, výdrž max 5dnu.
Nabijeni je nepraktické, musíte vytahnout zaslepku a ta se za pár dnů odtrhne, což nevadí, ale do půl roku je tak opotrebovana, že ztratí vodotesnost a zařízení můžete vyhodit, pokud se do něj dostane voda.
První zařízení po 5mesicich reklamovano a druhé nové po roce vyhazuji, docela drahá hračka.
Pokud by bylo nabíjení bezdrátové, určitě se prodlouží jeho životnost
Když takové zařízení potřebujete, pak vám nevadí, že si stále hrajete s telefonem a zařízenim, protože uděláte vše, abyste věděl, kde máte psa. Mám lovce, takže jsem byla aktivní uživatel.
Bohužel pokud se do něj dostane voda, pak konec. Btw mám neplavce, takže stačí déšť nebo kaluž a je po něm.