Robot Recenze MaDe Zigybot Woki programování pro nejmenší

Recenze MaDe Zigybot Woki programování pro nejmenší

MaDe Zigybot Woki je skvělá hračka pro nejmenší, která je uvede do světa programování. Robot Woki rozpoznává barvy. Stačí postavit bludiště z 81 dostupných dílů a k naprogramování pohybů robota použít barevné kódovací žetony. Dítě může pomoci Wokimu vyřešit cestu bludištěm.

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

Splnilo to očekávání. Pro začátky logiky a plánování/programování je to skvěla hračka za příznivou cenu

Snímač dráhy není úplně přesný a ne vždy dělá to co má. Ale to jsem tušil, když jsem viděl recenzi na YT. Mapy/dílce v sobě úplně moc nedrží, tedy je nutno neustále opravovat.

Funguje v rámci očekávání. Doporučuji jako základ pro logiku a programování a pokud to dítě chytne, tak se dá koupit již něco lepšího a dražšího... Třeba Ozobot...

Registrovaný uživatel22. ledna 2021

Syna zaujal, spis na rozvoj logiky nez programovani.

Papirove desticky na vyznaceni cesty se zejmena zpocatku neustale rozpojuji a nedrzi. Na koberci, byt s nizkym vlasem je to peklo a u slozitejsich uloh dite rychle ztrati pozornost.

Doporucuji, syn ma radost a hracka ma edukacni charakter.