Volant je moc hezky, namluvenému slovu jde dobře rozumět, a syn už ve 4 letech pozná strany, syn si ho hned oblíbil a všude s ním chodí, bere si ho i do autobusu :-D

Je to pro chlapečka 18 měsíců.
Je to "volant",který navíc svítí houká a bliká.
Super krasne v cestine mluvi dite rozumi, baterky nejsou soucasti 3 AA, hned jsme dali je to darek pod stromek, tak at mala hned ma funkční
- velmi syna baví
Mluvící volant jsem zakoupila po zkušenosti s již koupeným pro staršího vnoučka. Je super, že mluví česky a je s ním zábava. Oba vnoučci si s ním rádi hrají. Doporučuji zakoupení.
Rychle dodani, kvalitni zpracovani
Zapory zadne jsem nenasla
Celkem velky pro male dite, ale bavi je.
Baví .
Uvítal bych více písniček ale za ty peníze je to paráda.
Vše podle popisky. Splnil očekávání, syn je nadšený.
Možná na můj vkus trochu hlasitý.
Krásný dárek ,vnouček nadšený.
velikost, funkce
Zatím nemohu hodnotit, je to dárek pod vánoční stromeček
Super dárek
Skvělá hračka
Ma tlacitko na vypnuti
Rika doprava, doleva, tim se uci strany
Prijemny hlas
Pisnicka po nekake dobe leze na nervy, ale to je snad u každé hračky. Dite velice baví, uz si ji i zpívá
Super koupe, nejoblibenejsi hracka vhodne jqk pro kluky i holky
2 předchozí vnoučata ho milují a proto jsem musela objednat i pro nejmenší vnouče
Uzasna hracka
Vnoučata pomalu nepustí volant při jízdě autem z ruky
Za mne skvělá hracka
Spokojenost, vnuk byl nadšený
Mé dítě ho prostě miluje.