*Robustni lokomotiva i se svetlem
*Dostatek wagonu
*Dost kolejnic
*Cena/vykon maximalni
Pravdepodobne nejlepsi train set na ceskem trhu v tehle cenove relaci a relativne kvalitnim zpracovanim.

*Robustni lokomotiva i se svetlem
*Dostatek wagonu
*Dost kolejnic
*Cena/vykon maximalni
Tento výrobek jak jsem zjistil po sestavení a vyzkoušení funkce se mi jeví jako velmi
dobrý. Byl to opravdu vhodný dárek pro 6 letého vnuka ...
Zatím mi nejsou známi žádné zápory a doufám že to tak bude nějakou dobu pokud
se vnuk nedopustí nějakého mechanického násilí ...
jsem zcela spokojený ...
Pěkný dárek
Vláček jezdí dobře a bez problémů
Jednoduché, docela věrné, dítě (3 roky) s tím tráví spoustu času, naučí se trpělivosti a ovládání vzteku, protože složit koleje a postavit na ně vláček vyžaduje i od dospělého nemalé soustředění
Levný plast, který se jednou spojí a při pokusu o rozložení velmi snadno ulomí. Celá dráha jde složit a rozložit maximálně dvakrát. Ani by mi to nevadilo, kdyby šlo dokoupit jednotlivé koleje, ale prodávají se jen celé sady s mašinkami a vagóny, takže mašinek už máme asi osm, ale sotva dokážeme z různých polámaných kousků kolejí složit jeden malý ovál