Recenze Mac Toys Rail King vlaková sada větší

Velká vlaková souprava vláčků je na baterie. Tenhle vláček musí mít doma každý malý železničář, výpravčí nebo jen sběratel či fanda železnice. Hračka je vhodná pro děti od 5 let.

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

*Robustni lokomotiva i se svetlem *Dostatek wagonu *Dost kolejnic *Cena/vykon maximalni

Pravdepodobne nejlepsi train set na ceskem trhu v tehle cenove relaci a relativne kvalitnim zpracovanim.

Registrovaný uživatel26. prosince 2020

Tento výrobek jak jsem zjistil po sestavení a vyzkoušení funkce se mi jeví jako velmi dobrý. Byl to opravdu vhodný dárek pro 6 letého vnuka ...

Zatím mi nejsou známi žádné zápory a doufám že to tak bude nějakou dobu pokud se vnuk nedopustí nějakého mechanického násilí ...

jsem zcela spokojený ...

Registrovaný uživatel31. března 2020

Pěkný dárek

Vláček jezdí dobře a bez problémů

Registrovaný uživatel22. prosince 2019

Jednoduché, docela věrné, dítě (3 roky) s tím tráví spoustu času, naučí se trpělivosti a ovládání vzteku, protože složit koleje a postavit na ně vláček vyžaduje i od dospělého nemalé soustředění

Levný plast, který se jednou spojí a při pokusu o rozložení velmi snadno ulomí. Celá dráha jde složit a rozložit maximálně dvakrát. Ani by mi to nevadilo, kdyby šlo dokoupit jednotlivé koleje, ale prodávají se jen celé sady s mašinkami a vagóny, takže mašinek už máme asi osm, ale sotva dokážeme z různých polámaných kousků kolejí složit jeden malý ovál