Náš pes užívá dlouhodobě, pomáhá při problémech s ledvinami.

Náš pes užívá dlouhodobě, pomáhá při problémech s ledvinami.
Velice spokojená
kočce pomáhá
psí varianta je levnější
Používáme pro kočku, kapsli rozdělujeme na části (sypký prášek). S doplňkem prospívá, bez něj jí není nejlíp. Veterinářka přes ledviny teď užívání pochválila a velmi doporučila pokračovat.
mám nemocného pejska, tak snad mu toto pomůže
funguje to
jeden z top produktů
Na doporučení veterináře dáváme léky již několik let.
Pejsek užívá kapsle pravidelně již několik let. Dle veterináře se jedná o jediný podpůrný medikament na podporu činnosti ledvin. Zdá se, že to funguje, hafíkovi je 14 let a vypadá dobře.
Snad funguje, nemohu posoudit zcela relevantně, protože jsem své 13 leté fenečce se selháním ledvin nenechala krevní testy už dlouho dělat, neboť si prožila hodně utrpení, ale Aminavast jí přidávám do jídla cca 10 měsíců a zatím je tu s námi...
Myslím, že je to opravdu dobrý produkt, aby se ledviny rychle nezhoršovaly.
Naší psí seniorce náhle selhaly ledviny, absolvovaly jsme 5ti denní infuzní léčbu a poté nasadily produkt Amin Avast. Po čtyřech měsících užívání tohoto produktu se krevní hodnoty vrátily do normálu, což překvapilo i samotnou veterinární lékařku. Přípravek Amin Avast užívá naše psí seniorka již trvale. Jsem přesvědčena, že právě tento doplněk stravy ji výrazně pomáhá udržet se v dobré kondici.
I přes vyšší cenu produkt skutečně pomáhá. Doporučuji!
Podávám preventivně
Mám štěně, které se narodilo s nemocnými ledvinami a držíme se díky AminAvastu a samozřejmě renální dietě.
Hodně drahé, každý den 6 tablet...
Díky Bohu, že je alespoň nějaký doplněk, který pomáhá s nemocnými ledvinami, aby se držely nad vodou...
nevím, nepozoruji
přepálená cena, bez efektu
hodnoty ledvin se nezhorsuji, pouzivame vic pripravku
100% doporucuji
Pomáhá mému pejskovi, měla jsem už doporučení na tento produkt, podle váhy dávám 2 tobolky denně
Cena, mohla by jít dolů :-(
výrazně ovlivnuje fukci ledvin a pomáhá prodloužit život komfortní cestou bez steroidu neb kortikoidů
AminAvast podávám mojí fence už od roku 2019, testy ledvin zatím dobré.
Za těch 6 let, když vezmu cenu kolem 1200,- ,jsem jen za AminAvast utratila přes 86 tisíc.
Díky recenzím jsem objednala pro fenku s akutním selháním ledvin. Už byla trošku rozjedená díky jinému přípravku, ale AminAvast pomohl k ještě větší chuti k jídlu. Už mám kupené druhé balení a budeme v užívání dále pokračovat. Nad touto nemocí není vyhráno nikdy, ale vidím na naší Máše, že přípravek opravdu pomáhá! Podávám jí 2x denně obsah jedné kapsle rozpuštěné ve vodě stříkačkou přímo do tlamy.
Zdá se, že mému zvířeti pomáhá
Cena
Výzkumy nedoložené účinky
Dražší doplněk, ale bez něj má zvíře horší projevy chronického selhání ledvin, než s ním.
Mému vipetovi hodné pomohl při chr. zánětu ledvin.
Asi cena.
Doporučuji, pomáhá.
Pomohl nám při problémech s ledvinami.