Recenze Louie Konzerva pro psy jehněčí/jablko 400 g

Tato šťavnatá konzerva obsahuje 95 % mletého jehněčího masa v pevné složce. Kromě masa se v konzervě nachází 4 % jablka. Změkčené jehněčí kosti jsou přírodním zdrojem vápníku a fosforu. Jablko se postará o vstřebání šťávy, kterou maso během sterilizace uvolní, dodá potřebné živiny a ulehčí trávení.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Konzerva Louie jehněčí/jablko je podle recenzí velmi chutná a dobře snášená psy, s pozitivním vlivem na kvalitu srsti. Vhodná je jako doplněk ke granulím nebo samostatně, přičemž její složení vyhovuje i psům s citlivým trávením.

• Pejskům chutná
  • Obsahuje velké množství masa
  • Zlepšuje kvalitu srsti
  • Dobře snášeno trávicím systémem
  • Použitelné jako příloha ke granulím
  • Recenze neobsahují žádné zápory.

vaclavmestak19. května 2026

Sarince mi c chutná

luci.vaclavkova7. května 2026

velmi chutná, s velkým obsahem masa

Andrea11. dubna 2026

Pejskům chutná

evi30308. března 2026

Vyzera vyborne a kvalitne psikovi chuti a dobre ich znasa.

v.fibiger24. listopadu 2024

Pejskovi velice chutná, těší se na něj

bartosikova.jar22. října 2024

vzali jsme nejdříve na zkoužku a byli jsme mile překvapeni konzervičky pejskovi chutnají a podle mně se mu i zlepšila kvalita srsti a nemá zažívací problémy jako dříve tet kupujeme pravidelně a používáme denně jako přílohu ke granulím

takže za nás a hlavně za pejska dáváme velkou 1

Registrovaný uživatel8. října 2024

Našemu psovi chutnají konzervy, vždy se těší na svou porci. Máme více druhů a těší se na každou.