Krmivo pro psa Recenze Louie Dog konzerva Duck/Rice

Recenze Louie Dog konzerva Duck/Rice

Toto kompletní krmivo pro psy s 95 % masa a 5 % rýže nabízí pohodlné řešení, jak vašemu pejskovi zpříjemnit život kvalitním kompletním a čerstvým masitým krmivem, ale zároveň se vyhnout nepříjemnostem spojeným s přechodem z granulí na vlhké krmivo. Rýže absorbuje šťávu z masa při sterilizaci a zároveň dodává psovi potřebné živiny a minerály. Konzerva je bohatá na proteiny a aminokyseliny.

Registrovaný uživatel29. dubna 2025

- výborná konzerva včetně složení

sonicka.vevericka6. dubna 2025

Bohužiaľ moja fenka mala z nej hnačky a vracala. Ale kraličie konzervy si nevieme vynachváliť

jaropet16. března 2025

Chuti mojej malej pomeranianke, merino problémy pri trávení, prechádzame z granuliek na konzervy

bubinka1988812. března 2025

Naši sú hrozne vyberaví ,Nezjedia hoci čo ale odkedy som im objednala LOUIE nevedia sa dojesť.môžem len odporučiť

Registrovaný uživatel15. prosince 2024

Psovi chutí

v.fibiger24. listopadu 2024

Pejskovi velice chutná, těší se na něj

Varianta 1,2 kg
zoe9. listopadu 2024

Kvalitná a chutná konzerva. Louie konzervy - odkedy som ich objavila, už nič iné nekupujem, som spokojná a psi tiež. Baví ma tá variabilita a zatiaľ som nebola sklamaná. Produkty používame každý deň a naši psi sa vždy na večeru tešia a vždy všetko zbaštia.

trocha moc tuku navrchu, musím odlievať aj z ostatných konzerv, kde je napovrchu hrubá vrstva tuku. Aj keď chápem, že aj tuk je potrebný, ale je ho tam trochu viac.

Kvalitné kozervované krmivo. Spokojnosť.

vlasta.cenkova5. listopadu 2024

Kvalitní produkt,používáme pravidelně už asi rok a jsme velice spokojení i náš pejsek.

liovasylvia2. října 2024

Tak voňalo, že som musela aj ja ochutnať

Registrovaný uživatel4. ledna 2023

Hezké balení, píšu vysoké složení masa…

Hodně mastné…

Moje 5 měsíční štěně jezevčíka sežere skoro všechno, ale tohle moc nechce jíst za mě tedy zklamání..

Varianta 1,2 kg