Desková hra Recenze Loris Games Ypsilonie: Cesta do vyjmenované země

Recenze Loris Games Ypsilonie: Cesta do vyjmenované země

Ypsilonie je jednoduchá zábavná hra pro celou rodinu. Hráči se vydávají na dobrodružnou výpravu kouzelnou vyjmenovanou zemí, kde prožívají dobrodružství. Hází kostkou, sbírají předměty a během cesty čtou příběhy z kartiček. Je důležité bedlivě poslouchat znění kartičky, protože akce z ní plynoucí se může týkat i ostatních hráčů, i když zrovna nejsou na tahu.

ludmilamalkova120. října 2025

Vtipná hra, zvýrazněná vyjmenovaná slova.

Barbora Šmídová28. března 2023

zábavná hra, baví děti i rodiče

Vhavr5. února 2023

Hezký design

Chaotická pravidla

Nehratelné

Registrovaný uživatel30. prosince 2021

Vtipná hra, díky které se vyjmenovaná slova pamatují úplně sama :)

Registrovaný uživatel24. prosince 2021

Dobrý nápad

Obrázky se nám moc nelíbily.

Registrovaný uživatel24. října 2021

Dobrý nápad....ne, že by syn hraní miloval, pochopil, že jde o "zaobalené" učení, ale i tak se dá ke hře přesvědčit spíš než k psaní do sešitu.

Pravidla hry nepřinášejí novou myšlenku... stále totéž, jen se vzdělávacím obsahem.

Hrajeme si a při tom opakujeme - super, i když hra sama o sobě není atraktivní a neotřelou zábavou.

Registrovaný uživatel12. března 2021

skvělá, nenápadně vzdělávací hra, děti moc baví. pěkné a vtipné zpracování

Registrovaný uživatel11. ledna 2021

splnilo účel ohledně vyjmenovaných slov

špatné srozumitelné pravidla, není popsáno jak všechny kartičky využit , k čemu slouží , jinak nás moc nenadchla, za chvilku jsou červené karty vybrané, je tam hodně červených políček a karet málo, není psané v návodu čím např. nahradit. Pro nás za hodně peněz málo muziky:::.......

Nevím zda bych ještě hru volila.

Registrovaný uživatel9. ledna 2021

Pokus o učení se hrou

Herně nuda, jsme zvyklí na složitější hry a toto je fakt o ničem... Ale pro lidi, co znají max člobrdo asi zabava

Snažila jsem se syna motivovat hrou k učení, ale učivo se u toho neprocvicuje a herně nás nebaví

Registrovaný uživatel22. prosince 2019

Úžasné a zábavně vtipné hry, zároveň edukativní. Skvělá kompinace, jak se vzdělat i zahrát si. Vhodná hra pro děti i dospělé.

Registrovaný uživatel4. ledna 2018

Hrajeme stále. Učení vyjmenovaných slov bez mučení.

Chybu jsme nenašli !!!!

Super hra při celou rodinu.