Šampon Recenze Londa Professional TonePlex Pearl Blond tónovací šampon s fialovými pigmenty

Londa Professional TonePlex Pearl Blond Shampoo je tónovací šampon s fialovými pigmenty pro potlačení žlutých pigmentů ve vlasech, které způsobují nežádoucí odstíny. Tento fialový šampon předchází žloutnutí u přírodních nebo barvených/zesvětlovaných vlasů a díky technologii Proplex pečuje o poškozená vlasová vlákna. Používejte šampon TonePlex Pearl Blonde jedenkrát za tři mytí vlasů. Při zbylých…

servirkaniky24. února 2025

Super doporučuji

Zuzana21. února 2025

Spokojenost.Pri pravidelném používání se neobjevují nežádoucí odstíny a vlasy tak vypadají stále krásné jako při odchodu od kadeřníka

Registrovaný uživatel15. srpna 2024

Krásné vlasy, odstín vynikající

Beru pravidelně a spokojená

Varianta 1 l
Registrovaný uživatel7. května 2022

Produkt mi doporučila kadeřnice, používám ho přesně dle návodu, ale čekala jsem trochu větší efekt

Registrovaný uživatel4. dubna 2022

Snadné rozčesávání Vlasy jsou hebké