Hlavní obsah stránky
  • Webkamera Logitech Webcam C920 (960-001055)
  • Webkamera Logitech Webcam C920 (960-001055)
  • Webkamera Logitech Webcam C920 (960-001055)
  • Webkamera Logitech Webcam C920 (960-001055)
Webkamera Logitech Webcam C920 (960-001055)

Logitech Webcam C920 (960-001055)

Nahlásit
Nahlásit chybu

1280 x 720 (HD/WXGA), rozlišení snímače 3 MPx, USB 2.0, s mikrofonem, úchyt na počítačWebcam C920 je další z řady kvalitních USB webkamer firmy Logitech. Kamera C920 umožňuje zaznamenávat dění kolem počítače ve formě videa nebo statických obrázků, můžete ji použít pro uskutečnění videokonferencí nebo video telefonátů a mnoha dalšího.

Doporučené nabídky

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Webcam C920 je další z řady kvalitních USB webkamer firmy Logitech. Kamera C920 umožňuje zaznamenávat dění kolem počítače ve formě videa nebo statických obrázků, můžete ji použít pro uskutečnění videokonferencí nebo video telefonátů a mnoha dalšího. Díky dvojici mikrofonů umístěné na obou stranách má videozáznam velmi čistý stereo zvuk.

Klíčové vlastnosti
  • univerzální připínací klip
  • optika Carl Zeiss
  • automatické ostření
  • korekce osvětlení
  • stereofonní mikrofony

Praktická webkamera Logitech Webcam C920

S webovou kamerou společnosti Logitech jsou videohovory s vašimi oblíbenými aplikacemi přirozenější a tím i příjemnější pro vás a vaše blízké. Kamera snímá obraz ve vysokém rozlišení a díky spolupráci Skype a Logitechu umožňuje provozovat videohovory přes Skype v plném rozlišení Full HD.

Logitech Webcam C920 stativ
Praktický design

Webkamera má elegantní design a dodává se se speciálním klipem. Ten je ohebný a umožňuje tak řádné upevnění webové kamery na monitoru stolního počítače či notebooku. Rovněž je možné kameru uchytit ke stativu. Díky kompaktním rozměrům navíc kamera působí jako malý vkusný doplněk.

Logitech Webcam C920 zboku
Kvalitní optika a software

Vlastní snímač má vysoké Full HD 1080p rozlišení a využívá čočky firmy Carl Zeiss. Výsledkem je tak velmi kvalitní obraz a dokonale ostré snímky s patřičnými detaily. Kamerka, připojitelná přes rychlé rozhraní USB, je dodávána s širokou řadou softwaru. Můžete snadno zaznamenat video v HD rozlišení a umístit ho na Facebook či YouTube pouze jedním kliknutím.

Funkce Autofocus

Logitech Webcam C920 vám poskytne dokonale ostré snímky při každé příležitosti. Kamera využívá stejný typ motorku pro automatické ostření jako fotoaparáty v chytrých telefonech. 20fázová funkce autofocus odvede část práce při komunikaci za vás. Automatické ostření je optimalizované pro webové kamery a poskytuje tak velmi ostrý obraz i na vzdálenost 10 cm.

Logitech Webcam C920 obal
Přizpůsobí se podmínkám

Kamera je také vybavená oblíbenou technologií automatické korekce osvětlení, která dokáže přizpůsobit snímání nejrůznějším podmínkám panujícím na snímané scéně. S HD webkamerou Logitech budou vaše videohovory i v rozlišení 720p výjimečně ostré a plynulé. A díky kódování H.264 nebude váš počítač při zobrazování kvalitního videa tolik zatěžován.

Logitech Webcam C920 zepredu
Přirozený zvuk

Stereofonní záznam nebo reprodukce přispívá k pocitu prostorovosti, dotváří tak poslechové prostředí. Díky dvěma stereofonním mikrofonům si můžete být jisti, že vás ostatní uslyší přirozeně a bez zkreslení. Mikrofon navíc potlačí okolní hluk, takže si budete moci užívat čistý zvuk při konverzacích.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení

Webkamery Logitech

Všechny webkamery Logitech
Mohlo by vás zajímat