Kvalitní zpracování, dlouhá výdrž baterie. Používám leta na vsech pc

Kvalitní zpracování, dlouhá výdrž baterie. Používám leta na vsech pc
nevyvážené kolečko
Nevyvážené kolečko - v určité poloze se nezastaví, ale vrátí se kousek zpátky. Když si na dlouhé stránce chcete číst přesně v tom místě, musíte kolečko držet, aby se nepootočilo o kousek jinam. Mám už asi pátou myš Logitech (většinou MX) a toto se mi stalo už u druhé.
Moje oblíbená bezdrátová myš.
Dobře sedí do ruky - je dostatečně velká.
Kvalitní provedení.
Poměrně drahá.
Neskutecna mys! Mam uz treti. Jednou za 4 roky vymenit baterky. A po cca 10letech novou - pri provozu 10-15h denne fakt neskutecna vydrz. Vrele doporucuju.
Funguje jak má, dobře se drží
Skvělá výdrž na baterie (2x AA)
Robusnost
Unifying příjimač (1 příjmač pro více Logitech periferií)
Přepínač jemného rolování kolečkem/krokování
Možnost v dodatečném programu nastavit funkce bočních tlačítek
Opravdu skvělá bezdrátová myš za přijatelnou cenu. Baterie vydrží opravdu dlouho i při nevypínání myši (navíc jsou zapojeny paralelně, tudíž funguje i na jediný AA článek). K tomu je skutečně robusní a myš přežije i trochu tvrdší zacházení. Pokud hledáte myš s perfektním poměrem cena/výkon pro běžného uživatele, nelze doporučit nic jiného.
Za ty prachy nejlepší myš, vydrží bez problémů i kancelářské používání. Tak akorát do ruky.
O žádných zatím nevím.