Myš Recenze Logitech G502 Lightspeed

Recenze Logitech G502 Lightspeed

Rozšiřte svůj herní arzenál o výkonnou bezdrátovou myš s vysokým rozlišením a nejnovějším optickým senzorem HERO 16K nové generace. Hrajte na vysoké úrovni díky špičkovému snímači, který zaručuje maximální rychlost, přesnost a citlivost. Pro zajištění převahy nad soupeři je myš vybavena špičkovým a v současné době nejvýkonnějším 16K snímačem Logitech HERO. Snímač má novou optiku a vylepšený…

Arecenze.cz
Hodnocení: 78 %Odborná recenze
Arecenze.cz

Logitech G502 Lightspeed Wireless vás uspokojí pokud hledáte myš s bezdrátovým nabíjením a magnetickým kolečkem. Potěšila nás také přítomnost možnosti volitelného nastavení závaží. Jako slabiny jsme naopak identifikovali výrazně viditelné otisky prstů, chybějící Bluetooth připojení nebo přítomnost staršího MicroUSB konektoru.

Více na Arecenze.cz

bezdrátové nabíjení

magnetické kolečko

volitelné závaží

magnet na otisky prstů

chybí bluetooth

microusb konektor

maverick.brad14. ledna 2024

měl jsem tento typ myši ve verzi s kabelem, dlouhá výdrž, skvělá tlačítka odezva nastavení váhy díky závážím program od Logitech k nastavení myši

po pár měsících používání nemám žádný problém. Jsem naprosto spokojen a hlavně výdrž je úžasná