- + 3

Recenze Logitech G305 Recoil
Logitech G305 Recoil je podle recenzí velmi pohodlná a funkční myš s dobrým poměrem cena/výkon. Uživatelé oceňují její lehkou konstrukci, přesnou odezvu a příjemné držení. Ojediněle se objevuje poznámka o vhodnosti menší velikosti pro drobnější ruce a chybějícímu nabíjení přes USB-C.
Příjemná ergonomie a pohodlné držení
Dobře vyvážené scroll kolečko
Rychlá a přesná odezva
Lehká konstrukce
Skvělý poměr cena/výkon
U některých kusů by mohla být menší velikost
Absence nabíjení přes USB-C
přesný a bezproblémový pohyb bez podložky, ideální velikost (pro mne), ideální váha, rychlý výběr rychlosti ukazatele
Super myš za tu cenu,tichá lehká,kvalitní
Malinko těžší ale je to tou baterii,mohla by se nabíjet přes USB-C,ale za tisíc korun pecka
Dobrá myš
funkce přepínání rychlosti
Myš funguje bez problémů, dobře se drží a ovládá, zatím ji mám krátkou dobu, ale zatím jsem spokojen
Funguje bez problému
Vyhovuje velmi dobře
ergonomická, funguje
super ergonomie
Lehká, příjemná do ruky a lehce se pohybuje po povrchu
Za dobrou cenu velice povedená myš
Skvely signal a odezva.
Lehoucka.
Prijemna do ruky.
Pomer cena, vykon
Příjemná do dlaně
Scroll kolečko je perfektně vyvážené
Tlačítka reagují dobře
Uvidíme jak dlouho vydrží baterie, a celkově životnost. U bezdrátových myší mam pocit, ze je pravě toto problémem. Jinak jsme spokojeni, myš byla kupovana pro 9 letou dceru s drobnou rukou a klidně by mohla byt malinko menší, ale celkově jsme spokojeni.
celkem lehká a dobře se drží.