Skvělý poměr cena/kvalita
Potěší stativ kt. je součástí balení

Skvělý poměr cena/kvalita
Vcelku kvalitní zabudovaný mikrofon
Potěší stativ kt. je součástí balení
Sama se nainstaluje a funguje dobře
Looks good and compact.
Easy to set up and use, clamp simple but effective and picture quality very good.
App that you can dowmnload to your laptop allows you to adjust the camera to suit your situation.
Several people have commented the audio is not so good when I have been on calls
Would buy again
Logitech C922 jsem zakoupil proto, že výrobky této firmy vždy plně uspokojily mé požadavky. Další důvody - víceméně dobré recenze a skvělá předvánoční cena u Digiboss. Kameru používám k vytváření hudebních videozáznamů, nikoli jako webkameru. S obrazem jsem velmi spokojen, je samozřejmě potřeba kvalitní světlo. Sympatický je i dodávaný stativ, díky kterému je možno operativně měnit pozici kamery. Propojení s PC bez potíží, zprovozněná během pár minut. Přiložený nahrávací software jednoduchý a intuitivní, pro běžné uživatele a laiky.
Zklamal mě v recenzích často vychvalovaný zvuk. Dvacet let stará kamera Panasonic. kterou jsem touto webkamerou nahradil, snímala zvuk podstatně lépe. Možná je problém na mé straně a neumím zvuk dobře nastavit, každopádně pro snímání zvuku používám k této kameře ZOOM H4N a jsem plně spokojen.
Obraz ok, zvuk je slabší, ale záleží na účelu, pro který si kameru pořizujete - na hudební záznamy stačí pouze informativně, ale pro potřeby komunikace bude nejspíš dostačující.