Webkamera Recenze Logitech Brio 960-001106

Recenze Logitech Brio 960-001106

Seznamte se s technologicky nejpokročilejší webovou kamerou na světě a dosáhněte profesionální kvality obrazu pro konferenční hovory, streamování nebo záznam obrazu. Kamera Logitech BRIO je vybavena funkcemi, které umožní dosáhnout strhující kvality obrazu v jakémkoli prostředí. Kamera s ultra vysokým rozlišením 4K disponuje 5x digitálním zoomem a technologií RightLight 3 s HDR. Funkce přepínání…

Registrovaný uživatel17. dubna 2022

Kvalitni kamera, dobry software

Registrovaný uživatel3. prosince 2021

v současnosti TOP 4K webkamera s několika druhy využití

poměrně tuhý USB-C kabel na připojení

Registrovaný uživatel26. září 2021

dobrý obraz i za zhoršených podmínek kompatibilní s řadou služeb pro virtuální meetingy ( Cisco Webex, Teams, Skype,...)

občas má problémy při vzbuzení z sleep režimu, kdy nepracuje s Windows Hello. Stačí kabel odpojit a znovu připojit a je vše OK

Velmi kvalitní webová kamera s podporou Windows hello (IR scan obličeje). Bohužel pokud PC usne a pak ho vzbudíte, kamera vás nerozpozná. Stačí však kameru odpojit a znovu připojit a vše je OK

Registrovaný uživatel28. ledna 2021

Naprosto fantastická ostrost obrazu a nulový šum v obraze, nesrovnatelné s ničím, co jsem před tím viděl. I při nízkém osvětlení.

Spousta technických problémů, kvůli kterým jsem kameru musel vrátit. V dolní třetině obrazu občas problikávají náhodná data (obraz se tam trhá). Windows Hello se mi povedlo zprovoznit až na několikátý pokus a pak stejně nefungovalo na přihlašovací obrazovce, kde to hlásilo, že nemůže otevřít kameru. Nejnovější dostupné ovladače už několik let staré, takže žádná perspektiva opravy. Zřejmě to nebylo vadou kusu, našel jsem na internetu stížnosti stejného charakteru.

Registrovaný uživatel20. listopadu 2020

- jednoduchá instalace - kvalitní obraz (funkce HDR)

- cena - jen základní nastavení ovládání (za ty prachy mohlo být těch vychytávek víc) - dioda zapnutého režimu je nepříjemně ostrá, ve tmě až oslňuje

Snad bude makat, jak má.

Registrovaný uživatel9. listopadu 2020

výborný obraz i snímaný zvuk možnosti uchycení vč. závitu na stativový šroub

vyšší cena tuhý a relativně krátký kabel

Registrovaný uživatel10. června 2020

Naprosta spokojenost s mechanickym provedenim, moznostmi uchyceni, rozlisenim Moznost stahnout SW pomoci ktereho lze jednoduse nastavovat ohniskovou vzdalenost atd - prima

Ze me zadne