Zatím super, spaní jen v promrzlé chalupě a v autě....
Trochu odlišně napsané limity na obalu a vně spacáku?

Zatím super, spaní jen v promrzlé chalupě a v autě....
Trochu odlišně napsané limity na obalu a vně spacáku?
Dobrá délka.Úměrná cena.Přijatelný materiál.Dobře je,že není celý rozepínací až k nohám,poněvač zip nemá krycí légu.
Tento kus byl kazový,zjistil jsem to na prodejně.Rozpáraný z venku v nohách.
Výrobce udává jiné hodnoty při prodeji na stránkách a jiné jsou na spacáku.Spacáku při zapínání leze do zipu podšívka a zip z venku nemá krytí jako u konkurence.
poměr cena/výkon
hřejivý
snadné zapínání
poměrně velký - pro běžné používání naprosto vyhovující
Vyzkoušen zatím pouze v létě - uvidímě jak bude fungovat v zimě.
Koupila jsem ho za velmi příznivou cenu, prioritou bylo, aby byl opravdu teplý a snesl vlhkost , což na prosto splňuje! Mám z něj radost!
Skladný na kolo určitě není, ale to se dá čekat je to zimní spacák, takže zabere kapánek více místa. Ale to je maličkost.
Prostorný.bylo v něm teplo při 0 stupňú.Za ty peníze super.
Teplý, dostatečně veliký za nás super
Prozatím nemám
Krásný,lehký,ale moc šustí
Na to jak moc je teplý je poměrně dobře skladný, celkem rychle schne a bez problémů se do něj vejde i větší člověk. Ve čtyřech stupních mi v něm nebyla zima a to jsem zimomřivý. Vřele doporučuji.
Jediná škoda je že není rozepnutelný až k úplnému konci ale zip končí asi tak v polovině vašich lýtek, což znamená že se ne úplně dobře užívá jako peřina.