Je to dárek pro kamaráda, který hodně sladí, takže si myslkím, že bude spokojený.

Nemusíme co chvíli běhat do obchodu, jsme šestičlenná rodina
Spokojenosz
Poctivý český krystalový cukr, který má sladivost a chuť stejnou, jakou si pamatuji z dětství a který lze bez přepočtu použít při vaření a pečení podle "starých " kuchařských knih.
Není k dostání v každém obchodě. Pro většinu "hloupých lidí je důležitější kvantita než kvalita.
Je smutné, že je naše společnost systematicky tlačena různými obchodními řetězci ke konzumaci a k nákupu zboží a potravin pofiderní kvality a státní orgány, které by měly především chránit spotřebitele kontrolou kvality jednotlivých výrobků a stanovovat ve svých laboratořích a zkušebnách jakostní hodnocení jednotlivých výrobků, jsou v tomto směru nečinné a nechávají občany ohlupovat zavádějícími reklamami.
Máme doma na dlouho pokoj s nákupem.