Běžecký pás Recenze Lifefit TM3300

Recenze Lifefit TM3300

Lifefit TM3300 je motorovým běžeckým pásem, který se skvěle hodí do domácích posiloven i fitness. Pás s maximální rychlostí 17 km/h je vybavený 3 stupni manuálního náklonu. Rukojeti obsahují snímač tepové frekvence a rovněž je možné na nich regulovat rychlost. Tepová frekvence, čas, vzdálenost, rychlost i spálené kalorie se zobrazují na 5 LCD displeji, takže budete mít vždy k dispozici veškeré…

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

Za mě super,to co jsem očekávala a podle toho vybírala jsem spokojená.

Registrovaný uživatel17. února 2021

Úžasné úsporný, super, vyblbnu se ja jako chodec i moje děti jako běžci, naprostá spokojenost

Registrovaný uživatel20. ledna 2021

Super pomocník v době pandemie. Šlape na jedničku

Při běhu je více hlučný. Celkové nadšení bohužel naprosto tlumí úroveň dodání. Poté, co prodejce přislíbil dodání do 23.12. pás nepřišel a ze strany prodejce toto nebylo ani komunikováno. Komunikovat prodejce začal až po urgenci, kdy ani 28.12. pás stále nebyl dodán. Při zaslání dotazu, kdy bude pás dodán, přišly dvě odpovědi s odlišným datem dodání. Pás byl dodán nakonec až 4.1.

Pás jako takový doporučuji

Registrovaný uživatel2. září 2020

Dobrá cena, tichý, používám ho každý den

Registrovaný uživatel1. března 2020

nemá kolečka pro snažší přemísťování,špatný nebo spíše nedostatečný návod na obsluhu,např.stroj má 12programů,ale není vysvětleno,jak který program je jak ho nastavit, nelze přepnout displej na kilometrovnik,takže cvičenec neví kolik km ušel nebo uběhl,ochranná lišta není spolehlivá,dostala se mi 2x pod ní noha

Registrovaný uživatel18. ledna 2020

Jednoduché použití. Plní očekávání. Dá se nastavit množství programů cvičení.

Výrobce i prodejce udávají bluetooth komunikaci s mobilním telefonem (v návodu uvedena aplikace FitShow). S touto aplikací pás nekomunikuje (není vůbec nalezen). Jinou aplikaci, která by s pásem komunikovala jsem zatím nenašel. Snímač tepové frekvence je nepřesný.

Registrovaný uživatel18. listopadu 2019

Já používám spíše na chození. Manžel na běhání. Splňuje mé očekávání.

Měřič tepové frekvence je velmi nepřesný. Držák na pití je nakloněný tak, že v něm láhev s pitím nedrží.