Recenze LG RC91V9AV3N

LG RC91V9AV3N je hybridní sušička na prádlo v bílé barvě s tepelným čerpadlem. Nabízí 14 programů, 13 funkcí a 3 možnosti sušení. Disponuje automatickým čištěním kondenzátoru. Jistě vás na tomto modelu potěší dálkové ovládání přes Wi-Fi prostřednictvím aplikace ThinQ.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Sušička LG RC91V9AV3N je podle recenzí velmi tichá, výkonná a uživatelsky přívětivá. Vyniká samočistícím systémem kondenzátoru, jednoduchým ovládáním a možností napojení na odpad. Všechny recenze vyzdvihují její spolehlivost a výborné fungování, což z ní činí vhodnou volbu pro každodenní použití.

• Tichý provoz
  • Velký buben s dostatečnou kapacitou
  • Samočistící systém kondenzátoru
  • Intuitivní a jednoduché ovládání
  • Možnost napojení na odpad
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

teichzd2. února 2026

Naše první a naprostá spokojenost.

Natty Ondrejova9. října 2025

Jednoduchá ,tichá a velká kapacita. Zajímavý samočistící systém

Určitě doporučuji.

Registrovaný uživatel30. září 2025

Sušička je velice tichá, určitě budeme přemýšlet i o pračce, kvůli velké kapacitě prádla, výborný je samočistící systém, o sušičku se téměř vůbec nemusím starat.

Nevidím žádné zápory na této sušičce

Tichá, úsporná, bezúdržbová

Michaela Baďurová28. září 2025

Výborná sušička na prádlo, tichá, výborně funguje. Učeňuji automatické čištění kondenzátoru. Všechny funkce čističky využívány.

Ráda doporučuji rodině s dětmi, kde je sušička využívána denně, je skvělá a výborně funguje. Značka LG mě zatím nikdy nezklamala.

nitramohalb22. září 2025

Vse funguje perfektne

Jsem spokojen jak s vyrobkem, tak s prodejem i dodanim na mou adresu

jarda14. dubna 2025

Velmi tichá, dokonce i rychlejší než starší model. Ač na začátku sušení ukazuje například čas 2:20, tak je skutečný čas třeba o 30 min kratší.

SD19. října 2024

Suší perfektně a lze ji napojit na odpad. Jednoduché ovládání

Lze ji postavit na LG pračku

Klara Nahlikova3. října 2024

Krásná, tichá, inteligentní, intuitivní ovládání.

Reny030110. prosince 2023

Sisicka je suprova, ticha, velky bubon, za mně supr, jsem moc spokojena