Sušička Recenze LG RC91V5AV6N

Recenze LG RC91V5AV6N

LG RC91V5AV6N je volně stojící hybridní sušička s tepelným čerpadlem v energetické třídě A++ disponující náplní až pro 9 kg prádla a 14 programy. Sušička se může pochlubit duálním invertorovým tepelným čerpadlem a invertorovým motorem, hybridním sušením Eco Hybrid a funkcí automatického čištění kondenzátoru. Sušení při nízké teplotě vyhladí záhyby a minimalizuje pomačkání jemných tkanin.…

z.stupecky1. prosince 2025

Dobrý a tichý provoz

ondrej81618. října 2025

Suší velmi dobře , rychlost cyklů mi vyhovuje, ovládání je snadné a intuitivní, není hlučná spotřeba energie se dá ovlivnit eco programem a výběrem energie nebo čas. Myslím že je úsporná. Senzorové sušení funguje velmi dobře. Návod v češtině velmi dobrý. Popis programů i na displeji v Češtině. Vybíral jsem aby byla možnost sušit přikrývky a polštáře a to splňuje na 9 kg. Zbaví prádlo psích chlupů je načechrané a hebké .

Jsem velmi spokojen.

Tomáš P23. dubna 2024

Vybíral jsem podle Dtestu, který parametry řeší za mě.

O žádných zatím nevím

avipa20. února 2024

Všechny funkce včetně aplikace MT.

petr.mechura2. ledna 2024

Pracuje na jedničku ,velká spokojenost. Málo hlučná. Vše v českém jazyce

prokopradek251. ledna 2024

Vše skvěle suché, lehké ovládání i čištění, stabilní, skvělý design, hezká melodie na konci cyklu

dilhofko13. prosince 2023

Top uzasna susicka s vela programami. Krasne kvslitne spracovanie. Tichy chod skvele je ze cisti filtre a vypusta vodu z kondenzatu do odpadu. Hodnotim na 10****

novakova79. prosince 2023

Není hlučná,suší krásně

Za mne nejlepší volba,jsem ráda,že jsem si vybrala tuto sušičku

martinka.rimsova30. listopadu 2023

český ovládací panel s doplňkovými programy na MT osvětlený buben snadno vyjímatelný filtr

Registrovaný uživatel31. října 2023

Jsem spokojená, veliké plus u sušičky je,že je samočistící.suší dobře.

Žádné nevim.

Registrovaný uživatel17. února 2023

Pračka od LG funguje jak má, očekávám to samé od sušičky. Při zapnutí dvě a půl hodiny za hodinu padesát šlo prádlo do skříně super.

Úspora času, žádný sušák v obýváku.

Registrovaný uživatel29. ledna 2023

Cena Kvalita Celková spokojenost