Dobrý a tichý provoz

Dobrý a tichý provoz
Suší velmi dobře , rychlost cyklů mi vyhovuje, ovládání je snadné a intuitivní, není hlučná spotřeba energie se dá ovlivnit eco programem a výběrem energie nebo čas. Myslím že je úsporná. Senzorové sušení funguje velmi dobře. Návod v češtině velmi dobrý. Popis programů i na displeji v Češtině. Vybíral jsem aby byla možnost sušit přikrývky a polštáře a to splňuje na 9 kg. Zbaví prádlo psích chlupů je načechrané a hebké .
Jsem velmi spokojen.
Vybíral jsem podle Dtestu, který parametry řeší za mě.
O žádných zatím nevím
Všechny funkce včetně aplikace MT.
Pracuje na jedničku ,velká spokojenost. Málo hlučná. Vše v českém jazyce
Vše skvěle suché, lehké ovládání i čištění, stabilní, skvělý design, hezká melodie na konci cyklu
Top uzasna susicka s vela programami. Krasne kvslitne spracovanie. Tichy chod skvele je ze cisti filtre a vypusta vodu z kondenzatu do odpadu. Hodnotim na 10****
Není hlučná,suší krásně
Za mne nejlepší volba,jsem ráda,že jsem si vybrala tuto sušičku
český ovládací panel s doplňkovými programy na MT
osvětlený buben
snadno vyjímatelný filtr
Jsem spokojená, veliké plus u sušičky je,že je samočistící.suší dobře.
Žádné nevim.
Pračka od LG funguje jak má, očekávám to samé od sušičky. Při zapnutí dvě a půl hodiny za hodinu padesát šlo prádlo do skříně super.
Úspora času, žádný sušák v obýváku.
Cena
Kvalita