Sušička Recenze LG RC81V9AV4Q

Recenze LG RC81V9AV4Q

Hybridní kondenzační sušička prádla s duálním invertorovým tepelným čerpadlem LG RC81V9AV4Q je smart spotřebič, který je možné ovládat i na dálku prostřednictvím mobilního zařízení připojeného k Wi-Fi. Kapacita bubnu pro sušení dosahuje 8 kg prádla. Roční spotřeba energie sušičky dosahuje 176 kWh, spotřebič tedy spadá do energetické třídy A+++. Třída účinnosti sušení byla určena jako A.

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Sušička od LG s relativně vysokou cenou. Ale funkcí a možností dává ale člověku opravdu mnoho. Je tedy na každém, aby zvážil, zda se mu vyplatí připlatit si za vysokou kvalitu a možnosti, které tento spotřebič dává. Ušetří spoustu času i energie, díky zabudovaným technologiím, má možnost ovládání na dálku, zdá se, že má programy na sušení veškerého prádla, které doma najdete a také pomůže alergikům. Celkově je to jedna z nejlepších sušiček na trhu a to za relativně slušnou cenu.

Více na CoVybrat.cz

14 sušících programů

Možnost stáhnout další programy

Dálkové ovládání přes aplikaci

Kontrola průběhu sušení prádla pomocí aplikace

Samočistící se kondenzátor = úspora času i energie

Program pro alergiky

Příjemný vzhled

Úsporný provoz

Tichý provoz

Ovládání různých funkcí není příliš intuitivní

Vysoká pořizovací cena

Registrovaný uživatel26. října 2022

kvalita,recenze

Registrovaný uživatel18. října 2022

Všechno dobré.

Registrovaný uživatel18. února 2022

Velmi dlouho jsem vybírala a na doporučení různých prodejců se většina shodla na této sušičce a nebo na Aeg. Sušička už je v zápřahu a zatím bez problémů a rychle vše vysušila. O proti předchozí je rychlejší v sušení, tišší a je tam méně fitrů na čištění.

Zatím jsem žádné nenašla

Za sebe doporučuji. Má spoustu vychytávek, samočisticí kondenzátor, jednoduchý přístup k filtrům, krásný desing, fajn melodie při ukončení sušení a hlavně rychle suší

Registrovaný uživatel12. listopadu 2021

Se sušičkou jsem spokojená na 100%, mám stejný typ pračky a proto je pro mě ovládání sušičky bezvadné.

Registrovaný uživatel24. září 2021

Luxus

Registrovaný uživatel23. září 2021

Mám pouze týden ale zatím jsem velice spokojena - jednoduché ovládání ,prádlo úžasné měkké

Myslím si ze zbytečně se nastavuje dlouhý čas dam ručníky třeba program naskočí 2,20hodin a když poté přijdu skočí dalších 50 minut když otevru susicku prádlo je již suché tudíž si myslím ze další čas co přidala sušicka je zbytečný

Mám první susicku na doporučení jsem zatím velice spokojena -doporučuji

Registrovaný uživatel21. března 2021

Filtr se dobře čistí, tichý chod, prádlo je opravdu suché a mírně zmačkané jsou jen bavlněná trika