NÁVOD je katastrofa

Mezikus LG DSTWH plní svou funkci spolehlivě, zejména při kombinaci s LG pračkou a sušičkou. Kvalitní konstrukce a praktická výsuvná plocha zajišťují pohodlné používání, avšak montáž může být komplikovaná kvůli nedostatečnému návodu a občasnému špatnému sestavení dílů z výroby.
NÁVOD je katastrofa
V návodu je otočit nohy sušičky o 360°, ale je potřeba o 720°. Díky tomu došlo k poškrábání mezikusu.
slouží svému účelu
Plní skvěle funkci spojovacího kusu mezi pračkou a sušičkou
Za mě vhodné, pokud chcete mít pračku i sučičku na sobě od LG
Nevím, jestli je tento kus vhodný i na tyto spotřebiče od jiných značek.
Pevný díl
Sedí perfektně, použití pro více rozměrů, zpracování na jedničku.
Sušička na tomto policovém mezikusu drží , montáž proběhla hladce. Police je praktická při manipulaci s prádlem. Výrobek je pevný , kvalitní.
Výsuvná plocha je skvělá pro skládání prádla vyndaného rovnou ze sušičky
bohužel universální nevyhovuje sušičce a pračce AEG budu vracet
Chybí pořádný návod, z nekvalitních obrázků toho člověk moc nezjistí.
Funkcni
Prakticky
Pekny
Vse sedi
Naprosta spokojenost
Kupováno k LG pračce i sušičce, takže instalace bez komplikací
výborný pomocník, bytelný plast
Vše dle očekávání
Mezikus na pračku mám pouze chvíli a jelikož slouží jen jako nástavec na pračku,
nelze o něm nic konkrétního co se týče funkce říct. Zatím drží.
Originál LG
Instaloval jsem snad hodinu. Návod je málo přehledný a stačí, aby ve výrobě dali jeden šroubek špatně a pak to nejde podle návodu sestavit a člověk se s tím trápí, než najde chybu aby zjistil, že nic nedělá špatně.
Ve výsledku slouží velmi dobře.
Přesně pasuje jak ma
Prostě super!!!