Webkamera Recenze Lenovo 500 Full HD 4XC0V13599

Recenze Lenovo 500 Full HD 4XC0V13599

Kvalitní externí webová kamera Lenovo 500 FHD Webcam 4XC0V13599. Natáčí ve vysokém rozlišení Full HD (1920 × 1080) při 30 FPS, úhel záběru 75° (diagonálně), integrovaný mikrofon, kompatibilita s Windows Hello pro snadné přihlášení k PC. Ideální volba pro videokonference. Vybavena praktickým držákem, dobrá polohovatelnost.

Registrovaný uživatel20. ledna 2022

Funguje na odemykání obličeje počítač

Nemám mikrofon špatně jsem si přečetl musel jsem koupit externí ale kamera jinak dobrá řekl bych vynikající

Registrovaný uživatel26. prosince 2021

Full HD , Windows Hello plně kompatibilní web kamera za fajn cenu

Za své peníze dostane maximum

Registrovaný uživatel23. září 2021

Bytelná konstrukce Mechanická krytka Vyměnitelný kabel USB-C konektor na straně kamery Široké možnosti naklopení

Nemá mikrofon Windows Hello mě nepoznalo v podmínkách, kde notebook nemá problém

Vrátil jsem. IR kamera není tak spolehlivá jako v notebooku a webkamera bez mikrofonu pro mě stejně nemá smysl.

Registrovaný uživatel5. srpna 2021

širší úhel záběru možnost krytky kamery rozlišení Full-HD značka výrobce podporuje Windows Hello

nic neeviduji

opravdu doporučuji