Rychlé nahřátí vody pro přípravu pokrmu.Správné nastavení teploty po celou dobu přípravy pokrmu.Velmi snadné nastavení teploty a času jedním tlačítkem.
Doporučuji koupit.Jídlo touhle metodou je vynikající.

Doporučuji koupit.Jídlo touhle metodou je vynikající.
super chuť masa
Pomalá příprava masa za nižší teploty. Maso neztratí objem a zůstává lepší chuť.
vše funguje OK
profesionální produkt
super příprava
Velmi dobrá příprava masa. Jak se maso dělá pomalu, tak si zachová šťavnatost i chuť.
Velmi dobrý výrobek ,
rychle dosáhne nastavené teploty.
Jednoduchá obsluha . Kvalitní zpracování .
Jednoduchá obsluha, tichý chod, pytlík na uschování, 2 sáčky na vaření - dají se použít opakovaně. Dá se připevnit na jakýkoliv hrnec, dobře drží. Maso z toho chutná úplně jinak než běžně připravené, je šťavnaté, krásná barva. Zelenina je také výborná. Budu zkoušet další potraviny.
Zatím jsem žádné nenašla
Maso má lepší chuť a je krásně šťavnaté.
zachová si chuť
Na přípravu masa je to super. Má daleko lepší chuť, ale příprava je delší než hodit na pánev.
Velice pěkné provedení. Lehce se ovládá.
Na stránce nešla objednat nádoba, sáčky ani kuličky. Zakupte si to rovnou, bude Vám to chybět.
Kupte.
výborné maso
Chvíli mi trval než jsme na to přišel, ale pak už je to jednoduché. Na maso super příprava a zachová si super šťavnatost.
Spokojený
Tichý, cena versus výkon max. Velmi pěkný
Vše funguje jak má. Naprostá spokojenost.
Jednoduché ovládání, dobře čitelný display, tichý provoz, držák lze umistit na jakýkoliv hrnec.
Upozorňující signál by nemusel být tak hlasitý.
Cena.
Zboží je koupen jako dárek
Nemůžu hodnotit, zboží je koupen jako dárek
Zatím vyzkoušeno jednou, učím se a baví mě to.
Vypadá to kvalitní, jednoduché a funguje. Ohřívá, pípá, zatím supr. Obsah balení včetně receptů.
plně mě vyhovuje, je spolehlivý.
dnes už si bez něj hlavně grilování neumím přestavit
o žádných zatím nevím
kombinace zavakuování a předvaření nemá chybu.
Tichý provoz, rychlý ohřev, žádné zbytečné zdlouhavé nastavování
Zakoupeno jako dárek, příjemce si pochvaluje.
Vybrala jsme produkt jako dárek.
uvidíme