Recenze Lanit Plast Kyklop 3 x 4 m PC

Skleník Lanit Plast Kyklop vynikne v každé zahradě, kde chcete pěstovat zeleninu. Je odolný vůči přírodním vlivům a jeho pevná konstrukce poskytne bezpečné zázemí pro vaše pěstování. Klíčové vlastnosti - silný polykarbonát - pevná konstrukce - UV filtr - odolnost vůči krupobití Robustní skleník Lanit Plast Kyklop 3x4 4 mm Ideální skleník pro pěstování zeleniny. Je vyroben z kvalitních…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 45 recenzí pomocí Seznam AI

Lanit Plast Kyklop 3 x 4 m PC nabízí prostorný a rozměrově vyhovující skleník s moderním vzhledem, ale jeho konstrukce je často kritizována za nedostatečnou pevnost a stabilitu. Montáž je složitá a vyžaduje trpělivost i manuální zručnost, přičemž návody a označení dílů jsou nedostatečné. Pro méně zkušené uživatele může být sestavení skleníku náročné.

• Prostorný a rozměrově vyhovující
  • Obloukový tvar a moderní vzhled
  • Polykarbonátové opláštění
  • Možnost sestavení bez betonového základu
  • Variabilita a možnost úprav
  • Chatrná a nedostatečně dimenziovaná konstrukce
  • Vachrlaté a nestabilní dveře
  • Nepřehledný a neúplný návod k montáži
  • Chybějící nebo špatně označené díly a spojovací materiál
  • Složitá a náročná montáž vyžadující manuální zručnost

Marika Anna Houdková21. září 2025

Po montáži bude snad dobře vypadat

Hrůza a děs, výkres jsme si nechali od Lanit plastu předělat, neseděly míry, tedy spíše nebyly uvedeny a chyběly kóty, docela důležité. Byly dodány jiné délky tyčí než byly uvedeny v seznamu. Kdybychom věděli že není polykarbonát nařezaný nikdy bychom to nekoupili

Manžel tvrdí že s větším šmejdem se v životě nesetkal

Věrka9. října 2024

již máme druhý, rychlé postavení, slouží dobře

Varianta 6 mm
Registrovaný uživatel27. srpna 2024

Dosti bídná konstrukce,ale snad to něco vydrží.

Registrovaný uživatel9. srpna 2024

Super balení, dobrý návod, rychlé doručení

josef69410. dubna 2024

Špatně označené díly a a žádný plánek montáže. Kdyby byly seznačené dveře. Po chvilkách ho stavíme týden a ještě ho nemáme na místě

Registrovaný uživatel18. ledna 2024

Lehký, prostorný, Dobře se staví.

Registrovaný uživatel12. května 2023

Výborní

Moc montovani

Registrovaný uživatel14. dubna 2023

Velikost

Registrovaný uživatel11. dubna 2023

dobrý den,je šílený skladat,bylo by super,kdyby byl polykarbonat nařezaný a šroubky byly jiné,líp montovatelné,zatím to ještě nemáme,protože nám tuhnou ruce zimou a mrnavou montáží,s ppzdravem Svobodová

Registrovaný uživatel6. dubna 2023

Chybělo pár šroubků špatně označené profily železa špatná dokumentace moc se stoho nedalo vyčíst kdyby byl profily dobře označeny šlo by to rychlejc.

Registrovaný uživatel6. dubna 2023

relativně dobrý peníz

chybělo těsnění v dodávce,pozdě jsem to zkontroloval bohužel pro mě,a jde vidět že je to produkt z ukrainy,kvalita zpracování tak 70 procent

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Tohle je druhý,tak že vím do čeho jdu. Je prostorný,dají se dělat různé úpravy,dávám ho na podezdívku.

Chvíli mi trvalo než jsem se zorientoval v návodu. Jinak v pohodě.

Registrovaný uživatel26. června 2022

spravny roymer

Registrovaný uživatel10. června 2022

Cenově dostupný. Rychle doručeno.

Složení je trošku oříšek, při kterém se projeví, jak bohatá je vaše slovní zásoba.

Pro objem našeho pěstování dostačující. Zatím jsme víceméně spokojeni.

Registrovaný uživatel8. června 2022

Náročná a složitá montáž, vyžadující velkou manuální zručnost a min. 2 osoby.. Ukotvení do země nemůže dlouho vydržet = šroubky M4 brzy zkorodují a upadnou.

Registrovaný uživatel6. června 2022

Obchod má dobré hodnocení a to se potvrdilo 100%

V návodu na stavbu skleníku jsou černobílé fotky a dost nekvalitní, nejde určit o kterou část se jedná , horní část , nebo dolní ? Na ten návod se podívejte, pokud si zákazník objedná svůj první skleník, je to pro něho v návodu matoucí. Jinak popis super ! Jinak spokojenost 100%

Registrovaný uživatel23. května 2022

Rozměry, tvar cena

montáž je složitá, náročná a v návodu jsou mizerné fotky a ukotvení je fakt mazec.. doporučuji podezdívku ze ztracenek a patky k první vodorovné liště do ztracenek zabetonovat .. snad díry ve ztracenkách vyjdou dobře. My kopali pro 19 nožiček jámy .. fakt děs.

až skleník bude hotový a zakotvený, asi budu ráda, že ho mám. Ale jak jsem psala výše, je to fakt nářez.

Swat Vokurka14. května 2022

nejhorší výrobek, co jsem si kdy zakoupil. Nejenže nesedí rozměr, který je ve finále kratší a když to usazujete do ztraceného bednění, které máte nachystané na 3x4 metry a ono to je pak ve finále o 10 cm kratší, tak tím začíná jeden z mála hrozných zážitků s tímto pruduktem.. Dále, aby jste si povolali půlku vesnice, protože tohle smontovat, je fakt příšerné. Materiál asi ten nejlevnější, protože je to kroutí jako had. V životě už nikdy více takový výrobek!!!

pokud si nechcete rozvrátit vztah při montáži, tak vyberte něco jiného, tohle je fakt aušus výrobek.

Registrovaný uživatel26. dubna 2022

Obloukovy tvar, snadné sestavování