Sluchátka Recenze LAMAX Trims1

Recenze LAMAX Trims1

Bezdrátová sluchátka LAMAX Trims1 s technologií Bluetooth 5.0 můžete mít neustále u sebe a vytáhnout je z kapsy nebo kabelky, kdykoliv si budete chtít na chvíli odpočinout od denního shonu. Tyto pecky mají kvalitní měniče se špičkovým zvukem, který vás rázem přenese na váš oblíbený koncert. Tento model vydrží na jedno nabití až 6 hodin provozu. Součástí balení je však nabíjecí pouzdro, které…
Porovnat ceny 899 Kč

Dawe.ews4. března 2024

Hrajou velmi slušně

Ztratil jsem je :D

olsardalibor23. prosince 2023

- Je bezdrátový - Dlouhá výdrž, navíc když používám jedno sluchátko a druhé je v pouzdře tak je stále nabité - se jen vymění a poslouchám dál. - Nyní denně používám. Záleží ale jakou životnost budou mít akumulátorky .

Asi vodotěsnost. Při práci musím dávat pozor ať mi sluchátko nevypadne.

Registrovaný uživatel23. září 2023

Poměr cena/výkon je více než uspokojivý Skvělá kvalita zvuku Nízká cena Rychlé párování Dlouhá výdrž. Sluchátka mi vydrží týden bez nabíjení.

Mají tendenci vypadávat z uší

Sluchátka s touto kvalitou a cenou,si jen těžko najdou konkurenta.

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Jsem veliké spokojená

Michals14. prosince 2022

špunty

Lehká malá sluchátka, která na poslech hudby jsou ideální.

Registrovaný uživatel5. prosince 2022

bílá varianta

mikrofon by mohl být lepší

Samotná sluchátka jdou malá a dobře padnou do ucha. Navíc mají takovou tu nožičku, takže vypadají elegantně.

Registrovaný uživatel9. září 2022

Sluchátka vypadají i se používají dobře. Nosím je každý den cestou do a z práce. Poslouchám hudbu, ale i podcasty a vyhovují mi. K tomu i dobře izolují hluk, takže v metru bez problému.

Hynek26. srpna 2022

bezdrátová povedené provedení

Sluchátka jsou velmi pohodlná na používání.

Registrovaný uživatel18. srpna 2022

Zvuk. Výdrž

Občas nedoléhají kontakty ale nabíjení bez obtíží

Registrovaný uživatel18. srpna 2022

hezký vzhled dají se pořídit jak v bílé, tak černé barvě

Hledal jsme bezdrátová sluchátka, ale všechna mají dost podobný vzhled. tyto se mi zalíbily, protože tam není taková velká pecka jako u všech ostatních.

Registrovaný uživatel1. června 2022

Fungují jak mají, dcera je s nimi spokojená. Nabíjení funguje ok. Ochranné pouzdro je také super.

Jakub11. února 2022

špuntová

Na poslouchání hudby a koukání na videa v autobuse jsou supr. Nemají kabel takže i dost pohodlná př pohybu a manipulaci s mobilem.