hraje a vypadá hezky
Reproduktor je bezdrátový a má super výdrž baterie na dlouhé poslouchání.

hraje a vypadá hezky
Reproduktor je bezdrátový a má super výdrž baterie na dlouhé poslouchání.
zvukově fajn
Snadno se spáruje s mobilem a pak se připojuje automaticky hend po zapnutí. Zvuk je super jak na hudbu, tak třeba filmy.
basy i zvuk
Bezdrátový reproduktor je super na poslouchání hudby kdekoliv chci.
pořádný zvuk
Zní velmi dobře a na normální domácí poslech hudby určitě fajn.
zvukově dobře nastavený
Docela jsem si ho oblíbil. Je to jednoduché na spárování s mobilem a mohu si tak pustit úplně cokoliv chci.
zvukově pořádný
Reproduktor má dost dobrý zvuk. Používám ho často a jsme spokojený.
basy
Reproduktor používám skoro každý den. Připojuji ho k notebooku drátem i bezdrátem, protože nemá tak dobrý zvuk.
pořádné basy
Reproduktor je fajn. Dřív jsem používal celou sestavu co jsem si pořídil k PC, ale ta zabírala až moc místa. Tohle je menší a hraje dobře.
Splnil mé očekávání . Výborně zabalen.
Reproduktor má pořádné basy a zní dobře. Po první párování se pak automaticky připojí když se zapne.
Moc jich není,ale hraje celkem pekne
Vydrž baterie rozhodně ne!!!to co udává výrobce
Hraje dobře
Chtělo by to více poloh na volume
basy
odolnost proti postříkání vodou
Reproduktor hraje dobře. Je možné ho spárovat s jakýmkoliv zařízení co má bluetooth.
pořádné basy
bluetooth
Reproduktor je na hudbu která má výraznější basy supr. Sice duní celý stůl, ale já to mám rád.
ozvuči mi malou tělocvičnu = super
Kvalitní zpracování.
Otočné kolečko na hlasitost.
Nabíjení přes usb-c.
Nedá se moc dobře zvolit hlasitost. Tím, že mění hlasitost i v telefonu, je tam méně stupňů. Takže je na mě hudba buď hlasitá, nebo potichu.
Mikrofon nestojí za nic, vždy když mi někdo volá a jsem připojena přes reproduktor, tak mě neslyší, i když jsem od něj kousek.
Přepínání hudby je nepraktické, stačilo by nahradit tlačítka na hlasitost nahradit tlačítky na přepínání. Na hlasitost tam je totiž i kolečko, které se podle mě používá častěji.
Kvalitní reproduktor. Podle typu místnosti a využití reproktoru bych vybírala mezi Lamax Sounder2 a Lamax Sounder2 Max. Do velkých místností a ven Sounder Max, do mů a menších místnosti bohatě stačí menší Sounder2.
Reproduktory se liší jen výkonem a velikostí, ale tím, že kolečko šteluje i hlasitost v telefonu, může být doma hudba na Maxu buď moc hlasitá a nebo potichu a zároveň se málokdy priblizite k nejvyšší hlasitosti. Takže bohaté poslouží pouze Sounder2.
Hraje super ....
zvukový projev