Bluetooth reproduktor Recenze Lamax PartyBoomBox300 černý

Recenze Lamax PartyBoomBox300 černý

Díky vysokému výkonu 300 W vás i vaše hosty jeho zvuk ohromí. Nemusíte tahat žádné kabely, reproduktor PartyBoomBox300 dovede hrát i bezdrátově a to až 16 hodin. S voděodolným stupněm krytí IP54 jej budete moci vzít ven i za lehkého deště či jej bez obav položit do mokré trávy. Kromě toho, že spustí hudbu téměř z čehokoliv od USB flash disku až po SD karty, dovede také přehrávat rádio díky FM…

Tomáš David6. května 2025

Hezké podsvícení

Po cca roce používání a poté delší pauze nepoužívání přestane baterie dobíjet. V záruce reklamace uznána a opraveno a opět fungovalo nějakou dobu. Nyní opět nelze dobíjet a již je po záruce a opětovnou závadu již neuznávají.

Doporučuji nekupovat, hlasitost nic moc a při zvýšené hlasitosti dost šumí

Frantisek20. září 2023

pořádný zvuk

Na zahradní oslavy byl v létě suprový. Zvuk zní dobře a nemusím řešit zásuvku.

Registrovaný uživatel4. srpna 2023

Snažil jsem se, avšak jsem žádné nenašel.

Očekával jsem hutnejsi zvuk, v podstatě hraje hůře, než reproduktor daleko menší a levnější. Dále velmi šumí, ikdyz je na potichu, velmi to ruší. Když se připojí mikrofon, tak je to ještě horší. Po týdenním testování jsem ho vrátil. Nedoporučuji pro žádné užití. Špatně rádio, kde nejdou naladit stanice, ani nechci zmiňovat.

Nedoporučuji, nekupujte. Avšak v žádném případě nechci zanevrit na značku lamax. Dal jsem 2 hvězdy za to, že alespoň hrál ;-).

Michalbulanda24. července 2023

velký pořádný reprák

Funguje velmi dobře a zvuk je supr. Navíc není tak drahý, jak ty reproduktory většinou jsou.

Pavel12. července 2023

nepotřebuje zásuvku silné basy

Dobře hrající reprák, který nepotřebuje napájení, protože má zabudovanou baterii.

Romanslama 1220. dubna 2023

Hraje čistě a hlasitě Baterie 100% 8h v práci víc jsem nezkusil Příjemné a jasné podsvícení zapínatelné

Na svou velikost je celkem těžký Nemá vrchní uchycení Basy by za tu cenu a kvůli kvalitě této značky mohly být lepší

Všem co dáváte recenze jako nemá výkon co je psaný a že má vady asi s ním špatně zachazite věc ktere se říká equalizer v přehrávači vám asi není známa,na YouTube a podobně nečekejte moc,a 300 je max co dokáže záleží jaká aplikace je používaná k přehrávání a jak má kvalitní equalizer,ano souhlasím basy by tedy mohli být o hodně výraznější což tahle značka umí zařídit co vím od lamax surounder2 mini,tak jak je nová jak jsem ji koupil cena tak 1900 a nikdy nekupujte n gear značku měl jsem baterie odejde o hodně dřív než je psána doba

Registrovaný uživatel10. října 2022

Lehčí jako větši bráška (boombox 500) a téměř srovnatelný zvuk

Výdrž (prostě najednou přestane hrát)

Honza19. září 2022

basy pořádný reproduktor

větší

Zkoušel jsme reproduktorů několik, ale nikdy jsem nebyl úplně spokojený. Tenhle hraje dobře, ale nevýhoda je že se špatně přenáší na větší vzdálenosti.

Registrovaný uživatel18. srpna 2022

Dobrá baterie vydrží opravdu hodně dobrý zvuk

Displej vzadu

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

Za málo peněz hodně muziky

Registrovaný uživatel31. července 2022

užívám si ho

Reproduktor má dost dobrý zvuk. Používám ho doma když si pouštím hudbu nebo film. Snadno se spáruje s čímkoliv co má bluetotoh nebo klidně i přes kabel.

Registrovaný uživatel23. července 2022

Naprosto strašný zvuk bez basů, neodpovídá výkon 300W

Registrovaný uživatel22. července 2022

Na zahradu dostačující,zvuk pekny

Vydrz baterie sotva 5 hodin, špatný signál na rádio… než najdete mistecko kde rádio nešumí.

Registrovaný uživatel30. června 2022

Spatny zvuk,

Nekupovat

Registrovaný uživatel7. června 2022

Překvapil nás jak zvukem, velikostí pro přenos a celkovými funkcemi. Za ty prachy dobrý kup. Za nás mohu doporučit.

Trošku horší ovládání přes dálkový ovladač.

Patrik30. května 2022

jde vzít i ven pořádný zvuk

Reproduktor přenáším mezi pokojem a zahradou. Je supr, že je bezdrátový, takže nemusím řešit napájení.

Registrovaný uživatel19. února 2022

Za tu cenu vynikající koupě. Hraje parádně.

Registrovaný uživatel16. října 2021

Cena, hlasitost.

Kvalita zvuku odpovídá ceně, nečekejte nic extra. Reproduktor však píská, což už jsem nepřekousl.

Vzhledem k výše uvedenému jsem reproduktor vrátil.

Registrovaný uživatel20. srpna 2021

Pěkný zvuk, dlouhá výdrž baterie.

Registrovaný uživatel28. července 2021

Hlasitý, pro mě dostačující kvalita zvuku.

Kvůli vysoké hlasitosti častější nabíjení.

Vřele doporučuji na zahradní párty.