Sluchátka Recenze LAMAX NoiseComfort2 ANC

Recenze LAMAX NoiseComfort2 ANC

Oživte svůj den pořádným zvukem, aniž by ho cokoliv rušilo. Stačí nasadit vymazlený LAMAX NoiseComfort2 ANC a rázem vypnete hluk z ulice, klábosící kolegy nebo spolucestující. Bezdrátová náhlavní Bluetooth sluchátka díky ANC režimu izolují okolní prostředí, takže jste jen vy a dokonalý, čistý, vyrovnaný zvuk umocněný 40mm drivery, AAC a SBC kodekem. Pro vaši bezpečnost třeba při sportu nebo…

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Možná právě hledáte nová bezdrátová sluchátka přes hlavu. Nám se do rukou dostal model NoisComfort 2 ANC od Lamaxu, který za příznivou cenu láká příjemným vzhledem, dlouhou výdrží či transparentním režimem. Má o něm smysl uvažovat, nebo jsme objevili zásadní nedostatky?

Více na Mobilenet

příjemný design

dlouhá výdrž

vhodná pro telefonování

povedený transparentní režim

sluchátka jsou zbytečně velká a nesedí na menší hlavě

pouze průměrná kvalita zvuku

ANC není tak výrazné

Arecenze.cz
Odborná recenze
Arecenze.cz

Sluchátka Lamax NoiseComfort2 ANC nabízí nadprůměrnou kvalitu zvuku, pohodlí při nošení a snadné ovládání. Pro opravdu čistý zvuk a silnější aktivní potlačení hluku je však potřeba výrazně vyšší rozpočet.

Více na Arecenze.cz

Transparentní režim

Herní mód snižuje prodlevu

Vydrží poměrně dlouho

Potí se v nich uši

Na hlavě se nastavuje velikost hůře

Vyhovovat budou hlavně milovníkům basů

cernyj685. října 2025

Poměr kvality a ceny je potěšující. Zvuk je velmi solidní a basy výrazné. Konstrukce sluchátek se zdá bytelná. Potěšující je i složitelnost do přiloženého velmi solidního pouzdra.

Absence výraznější signalizace zapnutí a vypnutí.

Za tuto cenu solidní produkt plnící mé veškeré požadavky.

Josefcuber9. září 2025

pohodlná na hlavu baterie

Sluchátka dobře padnou kolem hlavy a vůbec netlačí na uši. Zvuk se dobře poslouchá.

Pavelvolman25. srpna 2025

aktivní potlačení hluku délka poslechu

Sluchátka jsou na poslouchání hudby v klidu super. Vůbec neslyším okolní hluk.

Vaclavtogyer 8928. července 2025

pořádné odhlučnění výdrž baterie

Sluchátka jsou mi pohodlnější než špunty a i lépe odhluční všechno. Mám tak větší klid. Jediná nevýhoda je, že se v nich víc potí uši v létě.

Jindrichbasetlik4. července 2025

zvukově fajn poodlná

Dobře sednou na hlavu a poslech je nerušený. Samy o sobě dobře izolují a případně zde zapnout ještě aktivní potlačení hluku.

Michaldrtinka23. června 2025

velká přes hlavu potlačení hluku

Velká sluchátka, která pevně a pohodlně drží na hlavě. Velikost jde nastavit a líbí se mi, že vůbec netlačí na samotné uši.

Romanchyla12. března 2025

lehká netlačí moc na hlavu

Jsou pohodlné a dobře sedí na hlavě. I při běhu se ani nehnou.

Martintevrtik10. února 2025

Aktivní potlačení hluku materiál

Rád je používám při práci propojena s notebookem. Můžu tak poslouchat hudbu na pozadí a neruším ostatní.

userbach20. září 2024

Věděl jsem co kupuji.Vtéto ceně jeprodukt uspokojivý.