Recenze Lamax Drive S5 Navi+

Multimediální systém s Androidem a s dotykovým 4,3" displejem spojuje mnoho zařízení v jednom. Nabízí funkce navigace, handsfree a duální autokamery. Disponuje technologiemi jako je bluetooth, Wi-Fi, přehrávání videí a mp3, FM transmiter, GPS tracker. Zapomeňte na tu bezmoc, kdy projíždíte město křížem krážem a nemůžete najít cíl Vaší cesty.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Lamax Drive S5 Navi+ nabízí praktické spojení autokamery a navigace v jednom zařízení, které nezabírá místo na předním skle. Uživatelé oceňují zadní kameru pro couvací mód a přehled za vozidlem. Přesto se objevují výhrady k pozorovacímu úhlu displeje a citlivosti mikrofonu. Celkově zařízení vyhovuje potřebám každodenního použití.

• Kombinace autokamery a navigace v jednom zařízení
  • Nezabírá místo na předním skle díky montáži na zpětné zrcátko
  • Zadní kamera pro couvací mód a přehled za vozidlem
  • Dotykový displej
  • Snadná montáž
  • Omezený pozorovací úhel displeje
  • Dotykový displej občas špatně reaguje
  • Mikrofon má malou citlivost

Karel18. ledna 2021

Dobrá kamera do auta včetně gps.

Registrovaný uživatel30. listopadu 2019

Skvělá věc..Mám nainstalované v Peugeotu 307 a používám v provozu denně..

Tento výrobek jsem koupil za 500 Kč v Číně na Wish..Bohužel vidíte za kolik se tento výrobek prodáva v Čechách..Není co dodat...

Doporučuji i se zadní kamerou...

Registrovaný uživatel19. června 2019

kamera navigace

Zařízení mi vyhovuje. Je to přesně to co jsem chtěl.

Registrovaný uživatel29. května 2019

Hodnocení firmy.

Kamera C5 Dual přežila 3měsíce záruční dobu.Odkáží Vás na servis,tam se dozvíte že náhradní díly nemají a nikdy neměli.Takže chceteli každé dva roky nový výrobek,vřele doporučuji. Pavel

Registrovaný uživatel25. března 2019

dotykový displej více funkcí zadní kamera

menší pozorovací úhly

Užitečné zařízení.

Registrovaný uživatel5. března 2019

navigace snadná montáž

mikrofon má malou citlivost, proto se musí mluvit trochu víc nahlas

Je to zařízení, které dělá spoustu věci. Je v tom jak autokamera, navigace, tak například i rádio. Přidělává se to na zpětné zrcátko, takže to nikde nepřekáží. Je to jenom o trochu větší do strany.

Registrovaný uživatel8. února 2019

dost funkcí couvací kamera záznam ze přední i zadní kamery Android

dotykový displej občas špatně reaguje

Registrovaný uživatel16. ledna 2019

autokamera navigace couvací kamera

pozorovací úhel

Kamera má spoustu využití. Funguje jako autokamera a zároveň i navigace. Pomocí zadní kamery jde přepnout i do parkovacího módu a máte přehled co je přesně za vámi. Navíc vůbec nezabírá místo na předním skle protože se dává místo zrcátka.

Registrovaný uživatel18. prosince 2018

nezabírá místo navíc kamera i navigace v jednom

pozorovací úhel displeje

Všechny potřebné funkce v jednom zařízení. Má to kameru včetně zadní a navigaci. Jde přes to i volat a přehrávat muziku, ale to já nevyužiji.