Když jsem poprvé otevřel krabici s tímto malým repráčkem, pousmál jsem se. V duchu jsem se připravoval na „šumící a plechovou“ Adele, která za několik okamžiků nejspíše vyplní celý náš obývací pokoj. Jenomže… pojďme to ale vzít hezky popořádku. Prodejní balení obsahuje karabinku pro připnutí například k batohu, nabíjecí kabel microUSB, propojovací 3,5mm audio kabel, příručku a samozřejmě recenzovaný kousek reproduktoru.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze LAMAX Beat Sentinel SE-1 černý/tyrkysový
Chcete se o produktu Lamax Beat Sentinel SE-1 dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na SMARTmania.cz.
Více naHodnocení: 100%
Používám v kuchyni. Paráda...
Je nedílnou každodenní součástí našeho dne. Hraje a jeho zvuk je perfektní
mluví pouze AJ
Spokojenost za tu cenu a zpracování do Outdooru
zvuk
výdrž
ochran proti vodě
není zase tak lehký
Na venkovní využití je skvělej. Hraje dostatečně hlasitě a zvuk se sytý. Má výdrž proti vodě a prachu. Jednou mi i upadl na trávu a v pohodě vydržel.
Hraje dobře, má svítilnu která dobře svítí a jen tak se narozbije.
Při zapnutí začne hrozně nahlas žvát "POWER ON!" a nejde to ztlumit. Některá bassboosted hudba mu dělá trochu problém.
Za tu cenu je to skvělá věc!
Dobře hrající bedýnky, byl jsem mile překvapen, když jsem zjistil jak nahlas a dobře hrají. Dobrý nápad je i pogumované tělo, nebo například svítilna v těle, ideálně do outdooru.