Recenze Lamax Base1 černá/modrá

Bezdrátová sluchátka Lamax Base1 spojují hned několik skvělých benefitů do jednoho elegantního celku. Mohutný basový základ 40mm měničů a komfortní zpracování vám zajistí dlouhodobou zvukovou nirvánu. K bezproblémovému používání přispívá akumulátor s nadstandardní výdrží až 12 hodin, který zajistí, společně s technologií Bluetooth 5.0, dostatek energie pro celodenní využití sluchátek. Když se vám…

Registrovaný uživatel2. června 2023

Dcera je má už podruhé, ty první si zničila v batohu a je nadmíru spokojená.

Registrovaný uživatel28. září 2022

- dlouhá výdrž - cena

Registrovaný uživatel8. září 2022

Zvuk stojí víte za co za H...o VLC player nepoužitelný equalizer z důvodu právě zvuku Ani ň a přidání zesilovače v programu bo okamžitě mlátí s reproduktory tak že prostě buď hned odrovnate nebo se to nedá vůbec poslouchat. Hned mi prdli jen jsem se one lehce opřel a to jako stejně když vám malé dítě stiskne ruku možná ani tak silně ne. Tim jsem zjistil a s posmechem na to když jsem jen zahlid ten ultra hubený provázek který vedl zvuk do reproduktorů. Nedivím se že stojí za nic

Vyhozené peníze. Naprosto a zcela jistě vyhozené!!!

Registrovaný uživatel20. července 2022

Při nandani na hlavu praskly

Registrovaný uživatel31. května 2022

Nejhorší kvalita

Nestojí to za to u větnamce by to mělo lepši kvalitu

Petr Svoboda4. ledna 2022

nyní za velmi nízkou cenu, já kupoval za 800 Kč možnost propojit kabelem, když není k dispozici bluetooth nebo se vybije baterka slušný zvuk dají se dobře složit

náhlavní můstek má jen slabou gumičku, za 2 hodiny začne tlačit, rozhodně není vhodné na poslouchání celou směnu v práci oválný tvar není tak praktický, jak jsem si myslel, nedá se moc posunout na hlavě a zmírnit tak otlaky z můstku plast není odolný ani pružný, po 3 měsících mi můstek praskl, když jsem si je sundaval venku, od té doby mám slepené gafou a heftlé plechem při bluetooth je slyšet mírné šumění/pískání, vnímatelné hlavně když se přepínají skladby a je chvíli ticho koženka náušníků je velmi laciná, není moc příjemná, je tvrdší, časem jakoby vysychá a praská a celkově moc nesedí, netěsní a tím i neizoluje

za cenu, za kterou se dají sehnat nyní je to asi ok volba pokud máte alespoň 1000 Kč rozpočet, určitě kupte kus z kvalitnějších materiálů (můstek vyztužený kovem a kvalitní koženka náušníků) , dají se sehnat snadno i od jiných značek, vydrží vám déle, budou lépe sedět, izolovat a budete mít mnohem větší radost tyhle jsou opravdu správně pojmenovány base, takže nic proti nim jako výrobku, znovu bych nekoupil a raději si trochu připlatil hned napoprvé

Registrovaný uživatel4. října 2021

Nemohu ohodnotit bude to dárek.

Karel2. září 2021

dobře padnou

jsou z plastu

na poslouchání super

Pavel15. března 2021

zvuk není špatný

Mají plastovou konstrukci což jsem vzhledem k ceně i čekal. Ale jinak hrajou celkem dobře.

Josef23. listopadu 2020

povedená sluchátka

Jaroslav6. října 2020

Dobrý zvuk, pohodlí i cena.

Filip27. července 2020

cena zvuk pohodlnost

Bezdrátová sluchátka za nízkou cenu, která určitě neurazí. Sám je používám skoro každý den a zatím mi vyhovují. Spojení s mobilem je stabilní.