Spalovač tuku Recenze Ladylab Fat Killer 60 cps.

Recenze Ladylab Fat Killer 60 cps.

Fat Killer byl vyvinut odborníky na bázi ověřených látek Citrus aurantium, L-karnitin, Guarana a byl doplněn o uznávané přírodní polyfenoly. Smysluplná kombinace těchto látek účinně zmobilizuje tukové zásoby, zrychlí jejich přeměnu na energii a nastartuje spalování. Obrovskou výhodou spalovače Fat Killer je také jeho velká stimulační schopnost, což znamená, že budete schopni podat vyšší výkon…

Registrovaný uživatel16. března 2022

Čekala jsem možnost hubnutí.

Nic se nestalo.

Registrovaný uživatel23. února 2022

Dávkování je doporučené jedna tableta ráno po snídani nebo jedna tableta 15 minut před tréninkem. Ať tak nebo tak- přípravek způsobuje nespavost (normálně spím dobře, ale po požití přípravku nezaberu klidně do 4 do rána.) Způsobuje úpornou bolest hlavy! Vykoušeno- zkoušela jsem začít s přípravkem opakovaně, ale hned se dostaví nespavost a bolest hlavy! Přípravek letěl do koše!

Nekupujte!!

Registrovaný uživatel16. února 2022

Funguje dobre sa s ním potí

Registrovaný uživatel20. ledna 2022

Teprve začnu používat. Ale cena je lepší, než u hlavních prodejců. Což je super, díky tomu to vyzkouším.

Registrovaný uživatel17. prosince 2021

Kupila som si ho viac krát je perfektný hlavne pocad treningu a mne znižuje aj chuť na jedlo.Za mna top.

Registrovaný uživatel18. října 2020

dobré složení rozumná cena krásně růžové

Objednala jsem je ve chvíli, kdy se mi při hubnutí zastavila váha a po čase šla zase dolů. Není to samospásné, bez cvičení to nepůjde, ale že propotíte i spoďáry, tak to mi věřte :) . Nezbývá, než doporučit.