Recenze Labeta Kmínový chléb 500 g

Pro přípravu voňavého domácího kmínového chleba. Možnost pečení v troubě nebo v domácí elektrické pekárně, doporučujeme program s dobou přípravy cca 2 hod. Přidáme pouze vodu. Dle vlastní chuti můžete přidat i další přísady jako např.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Kmínový chléb Labeta je podle recenzí chutný, snadno připravitelný a vhodný pro každodenní pečení. Zákazníci si chválí jeho vláčnost, křupavost a univerzální použití. Produkt se osvědčil i při dlouhodobém používání.

• Výborná chuť
  • Vhodný pro každodenní pečení
  • Snadná a rychlá příprava
  • Vláčný a křupavý
  • Univerzální použití na slano i sladko
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Registrovaný uživatel20. června 2026

Výborný, snadná příprava

joefrommoravia28. prosince 2025

výborná chuť za tu cenu

kupuji pravidelně, přidávám trochu soli kvůli dobrému kynutí, vydrží dlouho vláčný

roman.huncovsky9. října 2025

Dobrý chléb

Registrovaný uživatel16. května 2025

Labeta chléb kmínový kupuji již řadu let. Jsme s ním velmi spokojeni. Nedám na něj dopustit. Peču ho každý týden slespoň 1x.

Registrovaný uživatel19. listopadu 2023

Střídavě peču kmínový, slunečnicový nebo vícezrnný

Registrovaný uživatel27. října 2023

chléb je výborný, ale přidávám ještě kvasnice

Registrovaný uživatel4. července 2023

je dobrý

Registrovaný uživatel22. června 2023

Je to klasický kmínový chléb. Pro jedlíky, kteří neradi experimentují a nemají nějaké omezení z důvodu alergií, je to nejlepší volba. Místo vody přidávám podmáslí a lžíci cukru, abych vyrovnala nakyslost tekutiny. Vyzkoušela jsem i jiné směsi, ale tento chléb se hodí jak na slano, tak i s džemem či medem.

Nevím o žádných. Snad jen že není k sehnání v běžných obchodech v našem městě a musím objednávat pouze přes e-shop.

Před 3 lety jsem si zakoupila svou první pekárnu a peču si cca každých 14 dnů tento kmínový chléb. Příprava je velmi jednoduchá a rychlá. Už si nedovedu představit, že by mi doma nevoněl a nepochutnala bych si na křupavé, ještě teplé patce.

Registrovaný uživatel24. dubna 2023

chutná nám