na mé jemné vlasy příjemný šampon

na mé jemné vlasy příjemný šampon
Kupovala jsem jako dárek, ale Mamka je s výrobkem spokojena.
Při mytí stačí jen malé množství šamponu, vlasy jsou po něm příjemné, dodává objem účesu.
z objemu stačí malé množství k umytí vlasů
z objemu stačí malé množství k umytí vlasů, vlasy jsou jemné, lesklé
Používám opakovaně. Vlasy jsou po umytí pěkné. Celá řada Série Expert je dobrá.
Šampón nemastí vlasy a dodá objem. Příjemně voní, neštípe. Navíc vydrží hrozně dlouho, protože stačí pouze kapka.
Jeden z nejlepších šampónů pro mastné a jemné vlasy bez objemu.
Super na řídké vLasy. Jen musíte umýt dvakrát po sobě.
Nesmí přijít do očí
Bezkonkurenční volume prostředek
Používám je již dlouho jak v kadeřnictví, tak i sama a jsem velmi spokojena já i klientky
Vlasy jsou pevnější, tudíž vypadají bohatší. Jinak mám hodně slabé vlasy. Příjemná jemná vůně. Budu objednávat nadále.
Šampón je bez parabenů a silikonů.
Vlasy bohatě hebké
HEZKY VONÍ
mě nevyhovuje, mám po něm elektrizující vlasy
vyzkoušela jsem a už nekoupím
jsou po umytí zacuchané vlasy
Skvělý volume šampón. Příště si vemu větší balení. Vlasy po použití jsou hezky nadýchané, dobře se mi upravují.
Velice příjemná vůně
Vlasy jsou po použití lehké.
Určitě se rychleji nemastí.
S jemnými vlasy nemůžete čekat zázrak, ale tento šampón rozhodně stojí za vyzkoušení.
Šampon splnil očekávání
Koupím zas
Vůně.
To byla koupě zcela vedle. Šampon mě štípe a dělali se mi v hlavě boláky. Nepoužívám ho už. Není absolutně vhodný na mé citlivé vlasy a pokožku hlavy.
Na jemné vkasy výborný
Objem opravdu udělá a vydrží cely den. Ikdyz mám vlasy co rychle plihnou, tenhle šampon tomu dlouho zabraňuje. Příjemně voní.
Určitě pořídím znovu