Skvělý, velké balení pro celou rodinu, hezky voní.

Skvělý, velké balení pro celou rodinu, hezky voní.
nejlepší šampón všech dob
ještě lepší by bylo, kdyby někdy přijel, objednávka ani po měsíci nedorazila...
Je opravdu skvělý
Nejlepší šampón
Po druhé zakupuji toto mýdlo. Krásně pění a krásně voní. Vlasy po mýdle nemám "navoskované" jako u jiných značek. Používám i na tělo a kůži mi nevysušuje. Při běžném používání mi vydrží cca 2-3 měsíce.
krásně voní, přírodní šampon
krásné pění a čistí, vlasy jsou po něm moc příjemné
Příjemná vůně, doporučuju nechat chvilku působit, vlasy jsou vyživené a lesklé.
Krásně pění a voní
Měl by pomáhat proti lupům a při padání vlasů, tak ani na jedno, ani po dlouhodobém užívání nepomohl, lupy se zhoršily..
Nejlepší tuhý šampon. Pokožka po použití není vysušená a krásně voní.
Hezky voní, funguje skvěle, nerozpadá se a dlouho vydrží. Super.
Boží
Krásně voní a na mé vlasy( spíše suché vlnité) zatím z tuhých šamponů top.
Jednoduchá aplikace a používání asi všeobecně tuhých šamponů. Toto je můj první.
Žádné složité vymývání mazlavých gelů (běžných šamponů).
Nenapadá mě, a to se snažím něco vymyslet :-)
Krásně voní a pění. Vlasy se dobře rozčesávají. Dlouho vydrží, i když máte dlouhé vlasy ;)
Používám již delší dobu a vlasy mi vypadávají mnohem méně než při použití jiných šamponů.
+ lokální značka
+ hcs certifikát
+ veganské složení
+ ekologické balení
+ příjemná vůně
+ skvěle funguje
krásně pění, zatím za mě nejlepší šampon, mám jemné vlasy a po tomto šamponu mi připadají silnější a tolik se nemastí
Perfektní produkt, který kupuji opakovaně. Mírný k pokožce, skvěle čistí, krásně pění, dlouhovydrží
Úžasná, ale jemná, nevtíravá vůně. Mýdlo dlouho vydrží.
Nejlepší tuhý šampon s kondicionerem, který jsem kdy vyzkoušela. Asi i nejlepší šampon za poslední roky, který jsem používala vůbec. Vyhovuje mně i partnerovi. Moc příjemně a nevtíravě voní. Vhodný i na dlouhé vlasy...
Ke konci používání se často začíná lámat. Stále však lze použít.
Za mě super,používám již několik let. Krásná vůně