Šampon Recenze Kvitok Tuhý šampon s kondicionérem proti lupům Moringa XXL 50 g

Recenze Kvitok Tuhý šampon s kondicionérem proti lupům Moringa XXL 50 g

Tuhý šampon je rovnocenným konkurentem klasických tekutých šamponů. Vlastně má několik es v rukávu navíc! Neobsahuje vodu, tím pádem ani žádné konzervanty. Jedno balení vydrží déle než balení jeho tekutého kolegy. Je skladný, dá se vzít na cesty, nikde se nevyleje.

Registrovaný uživatel13. dubna 2023

Na cestování skvělá alternativa k normálnímu tekutému šampónu s kondicionérem v jednom. Šampón jsem vyzkoušela už v minulosti, takže jsem věděla, do čeho jdu :) Krásně umyje vlasy, které jsou pak lehounké a lehce se rozčesávají a nemastí se. Vydrží dlouho - i po týdnu mám stále skoro stejné množství.

Znovu koupím :)

Registrovaný uživatel1. října 2022

Vlasy krásně lesklé,dobře se upravují

Registrovaný uživatel11. září 2022

Nejlepší co jsem kdy použila. Navíc mi přestaly vypadávat intenzivně vlasy.

Registrovaný uživatel31. srpna 2022

Bezplastový

Ke konci se rozláme a špatně se nanáší.

Za však super šampuk.A pěkně voní!

Registrovaný uživatel30. června 2022

Krasne složení Příjemná vůně Lokální výrobek Na přírodní produkt pění nádherně Ekologické provedení Díky tuhé konzistenci lze vzít do letadla

Registrovaný uživatel18. února 2022

Bohužel mi tento šampón nesedl. Dost mi vysušuje pokožku hlavy.

Registrovaný uživatel7. ledna 2022

Pěkně voní, skvěle se používá (odteď už jen tuhé šampony), malý, skladný, vydrží dlouho, vlasy jsou po něm příjemné na omak, kondicioner navíc opravdu není potřeba, nesvědí mě tolik hlava.

Lupů mě zbavil jen částečně, ale určitě můžu doporučit.

Pro mě výborný objev.

Registrovaný uživatel12. prosince 2021

Výborně pění, příjemně voní. A dlouho vydrží, určitě je ve výsledku levnější než normální tekutý šampon.

Registrovaný uživatel16. dubna 2021

Výborně myje, pění tak akorát, pěkná vůně.

Výborný tuhý šampon, jako všechny od Kvítku.

Registrovaný uživatel5. dubna 2021

Výborně pění, voní a myje

Vyšší cena

Registrovaný uživatel24. března 2021

Tento produkt kupuji již po několikáté jsem s ním velice spokojená. Mám dost tvrdé a těžké vlasy se sklonem k lupům a mastnotě. Tento šampon dlouho vydrží. Přes noc si mohu umýt vlasy a s mokrou hlavou jít spát, ráno vstanu a vlasy jdou krásně rozčesat a jsou jemné na dotek.

Registrovaný uživatel15. března 2021

Je ho dost, pění a vlasy mi stačí umývat mnohem méně často než dříve. Ustoupilo svědění pokožky hlavy a lupy uz jsou taky lepsi. :)

Registrovaný uživatel8. března 2021

Přírodní složení non toxic a navíc pomáhá...co více si přát?

Registrovaný uživatel3. února 2021

první šampon, který opravdu pomáhá na lupy dlouho vydrží dobře se nanáší, dobře pění

objevila jsem ho asi před rokem a je prostě úžasný! Vyzkoušela jsem kde co i z lékárny a nic dlouhodobě nepomáhá jako Kvitok moringa.

Registrovaný uživatel27. ledna 2021

- krásně pění a opravdu dobře vlasy umyje - voní bylinkově, celkem příjemně - nesvědí po něm pokožka na hlavě, lupů je míň - vlasy se výborně dají rozčesat a jsou hladké

Zkusila jsem několik tuhých šamponů různých značek, ale teprve tento mě příjemně překvapil, je to opravdu šampon, ne mýdlo.