Znám tuto firmu, svářečka je lehká , pro příležitostné svařování a teď na stavbě
Zatím OK

Kühtreiber KITin 150 je svářečka vhodná pro hobby použití s kvalitním zpracováním a dobrým výkonem. Většina recenzentů oceňuje její lehkost, snadné zapalování a udržení oblouku. Někteří však zmiňují hlučný ventilátor a absenci madla pro přenášení. Pro domácí kutilské práce a příležitostné svařování se jeví jako spolehlivá volba.
Zatím OK
Zatím neodskoušeno
Ještě jsem neměl možnost vyzkoušet.
Český výrobek a tím dostupnost náhradních dílů. Svařování je pro začátečníka jednoduché. Tři roky záruka (dle nabídky na internetu) i když v návodu k výrobku se o tom nepíše.
Chybí pevné madlo na přenášení. Dálkové ovládání nevyužiji.
recenze,česky vyrobek
U stroje KITin 150 mě zaujali parametry svářečky, ceny a kladných recenzí.
Doposud jsem nemusel řešit žádné problémy.
Se strojem jsem nadmíru spokojen, doposud jsem měl dobrou zkušenost 20 let se svářecím trafem Elektrokov Znojmo, pak velmi špatnou zkušenost s Invertorovou svářečkou 260A IGBT PM-MMA- 260SN POWERMAT (PM-MMA-260SN), které jsem se po koupi svářečky KITin 150, okamžitě zbavil.
byl to dárek
mobilní zažízení na 230v
svářečka špatně drží oblouk
plní účel pro který jsem koupil
lehký-tichý-spolehlivý-krásné sváry velká spokojenost
nejvhodnější
celkem nejvhodnější
cenově dostupná, skladná a výkonná svářečka, zvládne vše okolo stavby.
Slusne svaruje neprehriva se pro domaci potrebu vynikajici slusna cena.
Mohla mit shora rukojed.
Krásně zapaluje a dobře drží oblouk. Není problém vařit i 3,15 elektrodou. Je malá, lehká a má dobrý výkon. Dokoupil jsem 5m kabely. Jsem spokojen.....
Hlučný ventilátor
Super, doporučuji
kvalita,výkon ,cena
zatím nevím, asi nic
kvalitní výrobek pro kutila s snad i více
lehoučký,,snadno přenosný....
je to hobby svářečka. Na domácí kutilské sváření stačí.....tkže pohoda
Malá, lehká na doma naprosto dostačující.
Pro obcasne svareni dostatecny ;-)
Dobře svařuje a je dobře skladovatelná.
Super a nezabere hodně mista.
Pro moji potřebu naprosto vyhovující. Používám na kutilské práce.
U mě za plný počet hvězdiček