Dětská zbraň Recenze Kruzzel Robotická hra se střelbou na terč 27 x 19,5 x 15 cm

Recenze Kruzzel Robotická hra se střelbou na terč 27 x 19,5 x 15 cm

Střelba na terč vyžaduje pozornost a soustředění dítěte, díky čemuž získává koordinační schopnosti ruka-oko. Stačí zasáhnout cíl na robota pěnovým míčkem, míč spadne robotovi do břicha a na počítadle se přičte bod. Sada obsahuje 2 zbraně. Vaše děti mohou pořádat střelecké závody, díky kterým se naučí prohrávat a vyhrávat soutěží.

4 recenze

Registrovaný uživatel31. října 2024

Perfektní dárek pro všechny děti i dospěláky

Registrovaný uživatel2. října 2024

Vnuci byli šťastní, hračka učí poznávat čísla a počítat, rozvíjí přesnost, koordinaci, koncentraci, trpělivost a hlavně dokáže na delší dobu zabavit hrou. Tahle hračka se určitě povedla.

adamcikova823. ledna 2024

Hračku jsem koupila a nečekala jsem jak to syna zabaví. Robot je celkem velký a ty pistole jsou supet a hlavně si dítě nijak neublíží protože balonky jsou pěnové.

Doporučuji pro větší děti. Pokud si rády hrají s pistolkama. Aby se trefili do robota musí se dítě opravdu soustředit. Od 6 let. Syn má 8 let a zabavilo ho to na půl dne. A pořád si s tím hraje i dospělého to zabaví. Nečekala jsem , že to bude mít takový uspěch

junrom6667. ledna 2024

Málo míčků