Ochranný límec pro zvířata Recenze Kruuse Buster textilní ochranný límec modrý

Recenze Kruuse Buster textilní ochranný límec modrý

Jedná se o měkký ochranný límec pro kočky a malá plemena psů. Vzhledem k tvaru a pružnosti límce je zvláště vhodný pro kočky. Vyrobeno z netkané textilie s povrchovou impregnací. Odpuzuje vodu, snadno se čistí.

camrela4. října 2025

Je měkký, ohebný a netlačí (snad) jako ten tvrdý plastový. Asi ale vadí, že není průhledný, takže kočka je víc nejistá.

jsme spokojeni

lenarybka4. února 2025

Velikost pro jorkšíra akorát (nemá rád plastové a tohle je velmi fajn varianta), lépe se mu s tím spí . Velikost nastavitelná.

Kvítek12. prosince 2024

Super límec, kočičkám bych ani jiný nedávala, v plastovém byla vystreslá, neuměla se v něm ani napít. Tento v pohodě, koupila jsem si i do zásoby.

Registrovaný uživatel16. července 2024

Kočička se po kastraci s tímto límcem mohla najíst a napiš bez problémů oproti tvrdému límci, co jsme dostali od veterináře. Takže za mne a mou kočičku super! Vřele doporučuji.

Spokojenost jsk s používáním, tak i s rychlostí dodávky.

marwea9. června 2024

Levný a funkční.

monika15. února 2024

plní svou funkci

Registrovaný uživatel23. října 2023

pohodlnější než plast

Za mě super, ale ne všechny kočky to snesou. Můj dědoušek s tím chodil, jak kdyby byl po mrtvici, což mi vysvětlila veterinářka, že některé kočky takto reagujou. Ostatní jsou v pohodě.

Registrovaný uživatel6. června 2022

Zvíře ho nesundá

Uvidíme, jak dlouho vydrží

Registrovaný uživatel30. března 2022

Nedrží tvar, tak různě se plácá takže kočce vadí. Navíc se na kočce nedá pořádně utáhnout, chybí poutka k uchycení za kšíry nebo obojek. Během pár sekund ho sundala.

Registrovaný uživatel29. září 2021

Super, kočka nemá vůbec problém ho nosit, sama se i nají a není to takový problém pro zvíře jako ten plastový. Ouška si díky límci neškrábe.